Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.1.2017

MITEN PYSYN FIILIKSISSÄ (Jatkoa edelliseen blogiin)

Elämme erittäin mielenkiintoista jaksoa, joka tulee palkitsemaan moninkertaisesti kaiken ilolla tekemisen. Kovasti yritin itse miettiä, että mitä sellainen oikein voisi olla, mutta en keksinyt mitään kunnollista vastausta. Ihan vain hauskan pitäminen syömällä, juomalla tai jonnekin menemällä tuntui niin keinotekoiselta, ettei se missään nimessä voinut olla sellaista, kuin venus Neptunusenergia parhaimmillaan on.

Koska mitään ratkaisevaa hienoa tekemistä ei tullut mieleen, aloin hoitaa tähän päivään suunniteltuja töitä. Ensimmäisenä hommana oli opetella kertomaan itsestä englanniksi. Ääntämiseni on jostain vielä ralli-englantia suppeammalta tasolta, joten aloittaminen tuntui ihan mahdottomalta. Kun sitten sain vaimoni googlesta hakemia ohjeita kuuntelemalla jonkun tolkun vaikeimpiin sanoihin, alkoi ääneni ja puheeni kuulostaa oikein hyvältä omissa korvissani. Useiden toistojen jälkeen olin ehdottoman valmis päästämään juttuni eetteriin ja sekös tuntui ihan parhaalta, mitä kuvitella saattaa. Video ilmestyy katseltavaksi joskus tiistain kuluessa.

Onko Sinulla joku asia tai haaste, jota olet lykännyt samasta syystä kuin minä, itseluottamuksen puutteesta? Ellet Sinäkään tahdo muuten löytää tälle päivälle sitä iloista fiilistä, niin kokeile ihmeessä hoitaa joku mieltä vaivaava asia pois päiväjärjestyksestä. Toinen asia, josta muistutan on osoittaa kiitollisuutta ja arvostusta muita ihmisiä ja etenkin läheisiäsi kohtaan. Tunnelmaa kohottaa hienosti myös jonkun auttaminen tavalla tai toisella. Ketään ei pidä mennä väkisin raahaamaan suojatien yli, jos hänellä on keppi ja mustat lasit, vaan auttaa ja kannustaa kohtaamiasi ihmisiä ihan päivittäisessä elämässä ja luonnollisesti vastaan tulevissa asioissa.

Ai niin, jos haluat kuulla rallienglantiani, niin tervetuloa sivullemme Online lifestyle Global https://www.facebook.com/tanhua/?ref=br_tf

Saattaa olla, että sieltä irtoaa joku ihana oivallus ellei tänään, niin jonain niistä 30 päivästä, jolloin sinne lyhyen videon tökkäämme. (On helppoa englantia, melkein kuin suomea)

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...