Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.1.2017

Kosminen FLOW on päällä kuukauden ajan 7.1. - 6.2.2017

Merkuriuksen lopetettua perääntymisensä, alkoi siitä harvinainen kuukauden mittainen jakso, jolloin kaikki planeetat etenevät. Itse en ole tällaista tapahtumaa osannut aikaisemmin noteerata, vaikka asiakkaiden kartoilla se joskus on ollut näkyvissä. Kovin usein ilmiö ei toistu, sillä seuraavaa jaksoa saamme odotella vuoteen 2022. Jupiter päättää tämänkertaisen kosmisen flow-ilmiön 6.2.2017 lähtiessään peruuttamaan Vaa'an merkissä. Tästä sitten käynnistyykin melkoisen haasteellinen kevättalvi, joten nautitaan nyt tammikuun sujuvuudesta senkin edestä.

Miten tähän jaksoon nyt sitten kannattaa suhtautua? Itse uskon, että jonkinlainen positiivinen virtaus tähän tulevaan kuukauden mittaiseen jaksoon väkisinkin sisältyy ja aion ottaa tästä arviostani kaiken mahdollisen hyödyn irti heittäytymällä flow-fiilikseen ihan kaiken tekemiseni kanssa. Samanlaisen neuvon annan jokaiselle tätä artikkelia lukevalle, vaikka tutkittuun näyttöön en ole missään törmännyt. Joku astrologi tähänkin asiaan on varmasti paremmin perehtynyt, mutta tässä on hyvä mahdollisuus kaikilla astrologian harrastajilla ja ystävillä seurailla elämän menoa ja tehdä empiiristä tutkimusta asiasta. Kaikki, jotka seuraavat Astrokalenteria tai ovat tilanneet Vuosi Elämääsi tulkinnan, voivat lukea tulkintoja positiivisten kakkuloiden läpi. Mielelläni kuulen tunnelmia ja mielipiteitä tästä erikoisesta ajasta vaikka tämän blogin kommenteissa.

Kosmiseen flowhun sopii ihanalla tavalla Venuksen yhtymä Neptunukselle heti tässä alkuviikosta. Iloa, rakkautta ja euforiaa sietää nyt ammentaa omaan elämäänsä kokonaisen viikon ajan. Jalat saavat olla muutaman sentin irti maasta ihan luvan kanssa, vaikka mitään vakuutusta pettymysten varalta en pystykään antamaan. Nyt alkavalla viikolla on syytä pitää hauskaa ja uskaltaa heittäytyä kiinnostaviin juttuihin sydän innosta pamppaillen.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...