Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.1.2017

Uusi tajunta maailmankaikkeudesta

Sain tänä aamuna ystävältäni Nikolta youtube-linkin, jossa Nassim Haramein kertoo oman näkemyksensä maailmankaikkeudesta ja kaiken täällä olevan rakenteesta. Hänen keksintönsä ja laskelmansa pistävät yleisimmät tähänastiset teoriat romukoppaan hyvin ymmärrettävällä ja loogisella tavalla. Kaveri puhuu lisäksi selvää englantia, jota on ilo kuunnella. Luento kesti kahdessa osassa puolitoista tuntia, eikä kiinnostus päässyt herpaantumaan hetkeksikään. Hän on löytänyt hämmästyttävät yhteydet galaksimme ja maapallon rakennelmien välille, mutta kaikkein hienoin osa on suhteellisuus- ja jopa kvanttiteorian mullistava näkemys fysiikan vai pitäisikö sanoa universumin laeista. Tässä linkki ensimmäiseen osaan. Kakkososa löytyy youtubesta.

Itselleni tuli videoitten jälkeen todella rauhallinen ja varma olo ihan kaikesta. Kaverin mukaan vanha teoria siitä, että suurin osa tästä kaikkeudesta on tyhjää tilaa, ei pidäkään paikkaansa. 99,999..% ei olekaan tyhjää tilaa, vaan tietoisuutta, joka ohjaa koko tätä maailmankaikkeutta. Näkyvä maailma seuraa nanosekunnin tarkkuudella tuota kollektiivista tietoisuutta ja kaikki, mitä tapahtuu, sen kuuluu myös tapahtua. Hänen mukaansa ihminen ei luo omaa elämäänsä, kuten henkisissä piireissä mielellään sanotaan, vaan ihminen luo elämää yhdessä muiden kanssa koko ajan täydessä harmoniassa ja tasapainossa.

Tasapaino ja tarkat mitat kaikelle löytyvät eri kulttuurien pyramideista, jotka kaikki seuraavat galaksimme tähtijärjestelmää täsmälleen samalla tavalla. Siis Egyptin, Mayojen, Kiinalaisten, jne pyramidirakennelmat. Huikea näkökulma, jonka mukaan musta aukko on kaiken olemassa olon avain. Hän nimeääkin sen Black Whole nimellä. Musta kaikkeus voisi olla tapa sanoa se suomeksi. Musta aukko tai kaikkeus on olemassa jokaisessa atomissa ja kaikissa materiahiukkasissa samoin kuin jokaisessa galaksissa koossa pitävänä voimana. Tämä artikkeli vahvisti käsitystäni astrologian pyhästä geometriasta ja siitä, että jokainen luo kuvioiden perusteella oman tulkinnan kartastaan. Astrologi on konsultti, joka kertoo mitä nuo kuviot ovat.

Oman tarinansa planeettojen pyhästä geometriasta kertoo tulkinta astrologisista transiiteista. Se on elämän luonnollista ja korkeammalta taholta ohjattua rytmiä, jonka oivaltaminen luo uskoa itseen ja tasapainoa omaan elämään. Tämän perusteella on ymmärrettävissä miksi Vuosi Elämääsi tulkinta on edelleen kaikkein kysytyin monien vaihtoehtojen joukosta. Nämä rytmit minutkin saivat aikanaan astrologiasta kiinnostumaan. Pitivät niin hyvin paikkansa jo liki 30 vuotta sitten.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...