Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.12.2016

URHEASTI UUTEEN VUOTEEN

Vuodenvaihde pääsi nyt yllättämään kuin ensilumi silloin aikojen alussa, kun Suomessa vielä oli lunta talvella. Melkoinen määrä suunnitelluista jutuista jää ainakin minulta tekemättä vain siksi, etteivät asiat, omat ajatukset ja energiataso tunnu pelittävän juuri millään tavalla. Onneksi tällaiseen menoon on ehtinyt tottua joidenkin aikaisempien Merkuriuksen peruutusten aikana. Toistaiseksi kaikki on ihan hyvin. Ei ole varvas murtunut ja murtovaraskin kävi naapuritalossa.

Pienestä alavireisyydestä huolimatta alkavaan vuoteen kannattaa suhtautua suurena seikkailuna, joka tarjoaa valtavan määrän uusia mahdollisuuksia työssä, kotona ja harrastuksissa. Ihan helpolla ei kukaan meistä tähän menestyksen kelkkaan pääse hyppäämään, mutta ihan jokaisella siihen on samanlainen mahdollisuus. Vaikka itse olen näitä kuvioita jo liki kolme vuosikymmentä seuraillut, en ole yhtään paremmassa asemassa kuin kukaan muukaan. Koko ensi vuoden vaikuttava T-risti Jupiterin, Uranuksen ja Pluton välillä vaatii uskallusta jättää asioita tekemättä vain siksi, että se ei enää tunnu hyvältä. Jos sitten väkisin yrittää, niin ahdistus iskee päälle ja kääntää koko jutun vielä enemmän sinua vastaan.

Mitään suunnitelmissasi ollutta asiaa ei pidä mennä väkipakolla kiirehtimään. Menestys ja onnistumiset eivät näyttäydy 2017 vuonna tuloksina, vaan ainoastaan tekemisen ilona, joka tulee palkituksi odottamattomien tapahtumien välityksellä hiukan myöhemmin. Tunnustan olevani perusluonteeltani suorittaja, jolle tällainen suhtautuminen on todella kova haaste. Jokainen toki allekirjoittaa vanhan viisauden "työ tekijäänsä kiittää", mutta kenestä on ottamaan tämä lahja vastaan, etenkään silloin kun maailma tuntuu kaatuvan niskaan.

Tulen tämän blogini välityksellä muistuttamaan Sinua, mutta ennen kaikkea itseäni epätasaisin väliajoin siitä, että kaikki menee koko ajan juuri oikealla tavalla ja oikealla vauhdilla eteenpäin, kunhan Sinä ja minä uskallamme tehdä sielunkehityksen kannalta elämäämme helpottavia valintoja. Ellei jotain aikomaansa ehdi tehdä, niin silloin tulee aina jotain parempaa ja mielekkäämpää tilalle. Ei ihan heti, mutta tulee kuitenkin. Tästä suuresta totuudesta joudun jo nyt muistuttamaan itseäni muutaman kerran päivässä. Suosittelen samaa Sinulle läpi koko tulevan vuoden.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...