Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.11.2016

OODI ISÄLLE

Isänä oleminen ansaitsee ehdottomasti oman juhlapäivänsä vaikkapa vain siksi, että se antaa mahdollisuuden osoittaa kiitollisuutta omalle isälle juuri sellaisena kuin hän on. Isänä tiedän, että odotukset ovat usein paljon korkeammalla, kuin mihin minulla on mahdollisuuksia yltää. Minullakin on tietysti isä ja omat odotukseni, jotka eivät toteudu juuri tuosta samasta syystä kuin oma isyyteni jää alle odotusarvojen. Isänä oleminen on osa OMAA elämää, jota yksikään isä ei ole valmis muuttamaan kenenkään toisen mielen mukaiseksi ilman OMAA tahtoaan.

Isää kuvaava taivaankappale on Aurinko. luovuuden ja elämäntarkoituksen symboli. Isänä voi olla vain lapsilleen, vaikka moni puoliso toivoo isällistä suhtautumista myös itseensä ja asettaa mielellään raamit "oikealle" isyydelle.

Mikä sitten on Isä Auringon tärkein tehtävä nimen omaan lapsilleen? Isän tehtävänä on näyttää esimerkkiä luovasta itsensä toteuttamisesta. Näyttää esimerkkiä rohkeudesta tehdä täysin omia päätöksiä kriittisissä tilanteissa, joissa päävastustajana on oma lapsi. Kaiken tämän omapäisyyden tulee tietysti tapahtua rakkauden hengessä ilman vihaa tai katkeruutta, mutta sen tosiaan tulee tapahtua. Lapsi seuraa esimerkkiä ja mitäpä kukaan meistä toivoisi lapsilleen enemmän, kuin rohkeutta elää heistä itsestään hyvältä tuntuvaa ja onnellista elämää. Jos isä osaa tehdä elämästään onnellista, niin kyllä se myös lapsille periytyy näkyviä ja näkymättömiä reittejä pitkin.

Hyvän isyyden tärkein mittari on isän onnellisuus ja mahdollisimman hyvä oma elämä. Sellaisesta lähtökohdasta on paljon helpompi hyväksyä oma lapsi ja hänen ratkaisunsa juuri sellaisina kuin ne kulloinkin toteutuvat. Tuskin kukaan toivoo omilta vanhemmiltaan mitään muuta niin paljon kuin vilpitöntä hyväksyntää omalle luonnolliselle itselleen. Isä Aurinko antaa lapsilleen luvan elää omaa elämäänsä ja toteuttaa rajat rikkovaa luovuuttaan kulloisenkin iän sallimissa rajoissa. Jotta näin tapahtuisi tulee jokaisen meistä antaa - etenkin näin isänpäivänä - omalle isällemme täysi kunnioitus juuri sellaisena, kuin hän on. Kukaan meistä isistä ei olisi voinut tehdä ainuttakaan asiaa toisella tavalla. Jos minä olisin voinut, niin olisin toki tehnyt.

Olitpa isä, äiti tai lapsi, niin kerro minulle minkä asian olisit voinut tehdä toisella tavalla. Ja sen jälkeen selitä, miksi et sitten tehnyt heti sillä tavalla. Hetken mietittyäsi oivallat kyllä, että ensimmäisen kiven viskaaminen kohti isän tai kenen tahansa päänuppia ei kuulosta ollenkaan hyvältä idealta.

Tehkäämme siis tästä rakkaudellinen, kiitollinen ja varauksettoman hyväksyvä ISÄNPÄIVÄ!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...