Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.10.2016

Levottomuus näyttää suuntaa 4-10.10

Vaikka tuota astrologista planeettaliikettä seuraa päivittäin, niin silti tällainen Pluton aktivoituminen pääsee aina yllättämään. Ihmisen solut ovat niin viisaita, etteivät ne päästä meitä ohittamaan kosmista tehtäväämme liian kaukaa. Nyt aktivoitunut Auringon ja Pluton neliö on pakottavaa voimaa, jonka tunnemme ahdistuksena kehossa ja ajatuksissa. Olin jo aiemmin päättänyt lähteä pelaamaan kierroksen golfia tänä aamuna, mutta en millään päässyt lähtemään. Nyt istuessani tässä kirjoittamassa, tunnen oloni täysin levolliseksi ja tiedän tehneeni oikean päätöksen.

Tietysti asiaan vaikuttaa minun kohdallani se, että olen Rapu ja koen siksi tämän kuvion tavallista voimakkaampana. Samoin uskoisin asian olevan Oinailla, Vaaoilla ja Kauriilla, jotka ovat kriittisessä kulmassa Plutoon ja Aurinkoon. Myös moni muu kartan tekijä voi olla nyt tämän pakottavan kuvion alaisuudessa ja siksi ihan jokaisen meistä kannattaa olla mahdollisimman sopeutuvia kosmisiin ohjausliikkeisiin päivän kaikissa askareissa ja tapahtumissa.

Tulipa ihana varmistus omille tuntemuksille. Nyt nimittäin sataa ja rankasti. Ihan turhaan olisin mennyt kastelemaan itseni. Joskus tästä oman ahdistuksen kuuntelemisesta saa näin konkreettisen palautteen. Useimmiten saat tyytyä väistöliikkeen tehtyäsi siihen, että olo helpottaa. Nyt tulevan viikon aikana tällaista oman ahdistuksen tietoista kuuntelua on hyvä harjoitella ahkerasti. Harjoittelusta tulee olemaan valtavasti apua vielä tätäkin vaativammalle ajalle lokakuun puolivälissä, jolloin Mars ja Pluto ovat yhtymässä keskenään.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...