Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.9.2016

KAIKKI ONNISTUU LOPPUKUUSSA

Jupiter vaikuttaa yhtymässä Aurinkoon koko alkavan viikon ja kuviota vahvistaa Marsin siirtyminen Kauriin merkkiin. Heti tässä kuun vaihteessa kannattaa laittaa usvaa putkeen ja käynnistää mielessä olleita suunnitelmia melkoisella korkeapaineella. Ahdistusta  aiheuttaa nyt se, että et saa itseäsi liikkeelle. Suunnitelmien ei tarvitse hipoa taivaita, eikä oikeastaan saisikaan, sillä tällaisen Jupiter-vaikutuksen aikana päämäärää tärkeämpää on olla sataprosenttisen innostunut siitä, mitä tekee. Motiivina saa olla yhtä hyvin raha kuin jotkut muut materiaaliset tai henkiset toteutumat.

Joku syy omalle innostumiselle on aina olemassa ja se vaihtelee tilanteen mukaan. Inspiraatio ja innostus vie elämää ja kehitystä eteenpäin ja mistään muusta ei kannata olla huolissaan. Joskus oman innostuksen löytäminen on vaikeaa ja silloin on päästänyt elämänsä ajautumaan muiden rakentamiin uoimiin. Niistä renkaanjäljistä pääsee tällaisena aikana helpoimmin ylös ja parhaassa tapauksessa kokonaan uusille raiteille. Minkä menestystarinan Sinä olet valmis käynnistämään?

Tämä on herkullista Camel Boots aikaa ihan kenelle tahansa, joka uskaltaa tehdä asioita mahdollisimman paljon omaksi ilokseen. Silloin alkaa elämä muuttumaan hetki hetkeltä mielekkäämmäksi ja mukavammaksi töissä, kotona ja kaikkialla, missä vietät aikaasi. Mars loksauttelee asioita paikoilleen sitä paremmin, mitä enemmän uskallat omistautua omalle missiollesi.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...