Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.9.2016

Telepatian viikko menossa 21-26.9.2016

Nyt ovat planeetat upeissa asemissa lähipäivien aikana Merkuriuksen tehdessä kolmiota Plutolle ja Jupiterin tehdessä yhtymää Auringolle. Muitakin hienoja kuvioita on vaikuttamassa samaan aikaan ja siksi on hyvä sytyttää tuli hännän alle ja viedä asioita eteenpäin suurella luottamuksella omaan viisauteen ja erehtymättömyyteen. Telepatia auttaa "lukemaan" muiden ajatuksia, mutta se auttaa myös olemaan tehokkaasti läsnä kaikessa omassa tekemisessä.

Älä siis suotta jää odottelemaan muiden ehtimistä samaan kelkkaan, vaan päästele menemään ihan omassa rauhassasi. Uusia ihmisiä, uusia ideoita ja uusia mahdollisuuksia ilmestyy eteemme ihan odottamattomissa tilanteissa ja silloin on uskallettava päättää siinä siunaamassa, miten sovitat itsesi tähän uuteen kuvioon.

Kaikki uudet aloitukset ovat nyt kultareunuksilla silattuja. Tällaisena aikana käynnistyvillä asioilla on kosminen laajentumisen taika takanaan ja siksi kaikki tapahtuu jopa pelottavan nopeasti. Ainakin se pelottaa muita ihmisiä ja ennen kaikkea niitä lähinnä sinua olevia ihmisiä. Nyt ei ole oikea aika kuunnella muiden varoituksia, eikä missään nimessä auta päästää ketään polkemaan jarrua itsellesi tärkeältä tuntuvissa aloituksissa.

Itsellänikin on sellainen meno päällä, ettei tahdo pysyä sormet mukana edes tätä juttua naputellessa. Se on merkki siitä, että pitää mennä eteenpäin. Tehdäänpä se yhdessä ja siirrytään vauhdilla seuraavalle tasolle tässä bonuspelissä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...