Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

18.9.2016

MITÄ ihmettä tässä nyt pitäisi tehdä?

Koska nyt on tällainen uudistusten ja muutosten luvattu aika, menin itsekin lankaan ja mietin kuumeisesti, mitä minun oikein pitäisi nyt tehdä. Tämän ajan henkinen haaste on kuitenkin juuri päinvastainen. Kaikki tuollaiset itselle asetetut odotukset estävät luovuutemme virtauksen ja siksi nyt tulee vain elää avoimella mielellä ja katsoa, mitä vaihtoehtoja elämä eteemme heittelee. Edessämme on tapahtumia ja mahdollisuuksia, joita emme osaa ajatella etukäteen. Elämällä mahdollisimman vapautuneesti omaa elämääsi, annat mahdollisuuden iloisille yllätyksille.

Ikäänkuin vahvistukseksi näille ajatuksille sain Astrokalenteriini seuraavanlaisen viestin. "Marsin oppositio Venukselle pakottaa sinut tällä jaksolla tutkimaan tämänhetkistä arvomaailmaasi melko epämiellyttävällä tavalla. Sinulla tulee nyt olemaan suurempia tai pienempiä törmäyksiä kaikkien sellaisten asioiden kanssa, jotka eivät vastaa sisäistä arvomaailmaasi. Yrityksesi miellyttää joitakin sinulle tärkeitä ihmisiä epäonnistuvat kaikin kuviteltavissa olevin tavoin, sillä todellisia ystäviä ja todellista rakastettua ei koskaan tarvitse mielistellä."

Olipa mahtavaa saada vahvistus sille, että todellinen rakkaus ei ole suorittamista sen paremmin kuin muukaan elämä. Sen sijaan, että lähtisin metsästämään jotain dramaattista muutosta elämääni, lähdenkin tänään 10km kävelylenkille yhdessä pienen palloni kanssa. Unohdan kaiken muun ja heittäydyn "go hole" pelini tiimellykseen. Heittäydy Sinä oman elämäsi rakkaimpiin asioihin ja ihmisiin omaa aikatauluasi kunnioittaen. Kun Sinä nautit, kaikki muutkin pääsevät nauttimaan, kukin omalla tavallaan. Suosittelen vilkaisemaan omaa Astrokalenteriasi ja tarkistamaan erityisesti Marsin tekemät ohitukset.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...