Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.9.2016

Parantava täysikuu 16-17.9.2016

Parantava täysikuu saa nimensä siitä, että Kuu on tarkassa yhtymässä Chironiin eli haavoittuneeseen parantajaan juuri ollessaan pyöreimmillään. Yön hiljaisina tunteina mieleesi ponnahtaa parantavia ajatuksia tai oivalluksia. Myös erilaiset oireet tekevät itsensä näkyviksi ja tuntuviksi tämän täysikuun aikana. Kipulääkkeen ottamisen lisäksi on syytä tiedostaa, mikä stressitekijä mahtaisi olla oireen, kivun tai ahdistuksen takana.

Valvottaa tämä täysikuu sinua tai ei, niin oman elämäsi kanssa kannattaa nyt olla hereillä. Alitajuntasi on herkimmillään ja jokainen mieltäsi askarruttamaan alkava asia kannattaa selvittää niin pitkälle kuin suinkin pystyt. Marsin ollessa tarkassa neliössä taivaan molempiin valoihin, vaatii tämänkertainen täysikuu välitöntä toimintaa jonkun impulssin noustessa tietoisuuteesi. Tilanteesi ja olosi rauhoittuu heti, kun olet saanut sillä hetkellä huomiota vaativan tehtävän suoritettua.

Asioiden hoitaminen ja tarvittavien toimenpiteiden suorittaminen on nyt yllättävän helppoa ja menestyksellistä Marsin tehdessä tarkkaa kolmiota Uranukselle täydenkuun ajan. Älä yritä miettiä liian tarkkaan tekemistäsi, vaan anna alitajuntasi johdattaa sinua vaiheesta toiseen nopeassa tahdissa. Olotilasi energisoituu tekemisestä ja saat sen jälkeen paljon paremmin unenpäästä kiinni.

Maailmanpolitiikassa tällainen täysikuu näyttäytyy yllättävinä paljastuksina ja inhimillisyyden ilmentyminä kuolemattomina pidettyjen vaikuttajien elämässä. Vallanhalu ajaa helposti terveyden edelle, mutta tässä hetkessä olisi viisainta hoitaa itseä ennemmin kuin pitää yllä illuusiota omasta kuolemattomuudesta. Olitpa suuri vaikuttaja tai ihan tavallinen meikäläinen, niin omasta terveydestä kannattaa pitää hirmuisen hyvää huolta täysikuu viikonlopun aikana.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...