Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.8.2016

VENUKSEN SUUDELMA 26-31.8

Venus ja Jupiter tekevät noin vuoden ja 1 kuukauden välein toistuvaa yhtymää Neitsyen merkissä nyt elokuun lopussa. Tämä on taianomaista ja ihmeellistä aikaa kaikille siihen tietoisesti sukeltaville astrologisia rytmejään seuraaville ihmisille. Ajan rakkaudellinen laatu koskettaa koko ihmiskuntaa ja tarjoaa onnellista elämää rajoituksetta ihan jokaiselle meistä. Silti tämäkin onni on ansaittava omilla teoilla, sanoilla ja ajatuksilla eli olemalla iloinen, ystävällinen ja onnellinen sielun sopukoita myöten.

Mikään ei voi olla kannustavampaa, hauskempaa ja innostavampaa kuin tämän velvoitteen täyttäminen ja silti suurin osa ihmiskunnasta jättää sen tekemättä, koska he eivät seuraa sydämessään sykkivää kosmista rytmiä. Tätä artikkelia lukiessasi olet erityisasemassa yhdessä minun ja muiden astrologista aikaa seuraavien valonkantajien kanssa. Tässä on nyt muutama päivä aikaa elää niin onnellista, hauskaa ja innostavaa elämää kuin suinkin mahdollista.

Itse vietän tätä luksusaikaa Tampereen kehitysvammaisten tuki ry:n järjestämällä Discoristeilyllä yhdessä tyttäreni ja hänen ystäviensä kanssa. On hienoa päästä jakamaan tätä ajankuvaa iloiselle, onnelliselle ja avoimelle kuulijakunnalle. Missä ikinä itse satut liikkumaan viikonlopun ja alkuviikon aikana, niin löydä ilo kaikkeen tekemiseen ja kaikkiin tapaamisiin. Uskalla nauttia elämästäsi ja olla kiitollinen kaikesta, mitä olet elämääsi tähän mennessä rakentanut.

Moninkertaistat Venuksen ja Jupiterin tarjoaman onnellisuuden olemalla ystävällinen ihan jokaiselle tapaamallesi ihmiselle, kuunnellessasi hänen tarinaansa täysin keskittyneesti, kannustamalla jatkamaan kunkin itselleen valitsemaa missiota jne. Jakamalla iloa, ystävyyttä ja onnellisuutta ympärillesi opastat samalla jokaista kohtaamaasi ihmistä saamaan palasen tästä ihanasta ajasta ja sen sisältämistä suunnattomista mahdollisuuksista, vaikka he eivät itse sitä sellaiseksi tiedosta. Nyt voimme konkreettisesti tehdä tästä paremman maailman itsellemme ja kaikille läheisillemme.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...