Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.7.2016

TÄYSIKUU JA TAROT 19-20.7.2016

Täysikuu availee säännölliseen tahtiin alitajuntamme portteja. Täysikuu on vähän kuin valjastetun kosken juoksutusmekanismi, jolla säännöstellään vedenpinnan korkeutta. Kerran kuussa herkkyytemme kohoaa ihan omiin lukemiinsa ja saamme käsiteltäväksemme tietynlaisia asioita. Astrologinen kartta auttaa ymmärtämään, mistä milloinkin on kysymys. Nyt heinäkuussa täysikuu loistaa Kauriin merkissä ja tekee upeaa leijakuviota yhdessä Marsin, Chironin ja tietysti Auringon kanssa. Kuu on täysimmillään 19-20.7 heti puolenyön jälkeen.

Tällainen asetelma on parasta mahdollista aikaa kaikenlaiselle parantumiselle ja parantamiselle. Hyvä aika siis mennä hoitamaan itseä tai antaa hoitoa jollekin toiselle. Voimme myös parantaa itseämme ja omaa elämäämme vaikkapa Tarot-kortteja hyväksi käyttäen. Myös Tarot-tulkinta on tällaisena aikana yhdessä parantavimmista vaiheistaan ja lienee kosmoksen suunnitelman mukaista, että sain uusimman "Viiden Kortin Tarot" pöydän valmiiksi juuri ennen tätä täydenkuun hetkeä.

Tarot-sivulta voit käydä veloituksetta lukemassa oman Persoonallisuuskorttisi, Sielunkorttisi ja Vuosikorttisi. Jo niistä saa tukea omille päätöksille ja ratkaisuille tämän antoisan täysikuun aikana.

Tietysti tällainen täydenkuun jakso on loistava mahdollisuus tutkia myös omaa astrologista karttaa tai tehdä astrologista tulkintaa. Sama taika pätee kaikkeen esoteeriseen tietoon lähestymässä olevan täysikuun hetkellä. Uskoisin, että Tarot tulkitsijoiden puhelimet käyvät nekin kuumina koko alkuviikon ajan. Kuulostele, mikä tai kuka tuntuu sinusta parhaalta oppaalta tässä hetkessä ja käytä sitten tilaisuutta hyväksesi. Sivustomme puhelinpalvelu on nyt hälytystilassa ja tekee parhaansa, että kaikki halukkaat pääsevät kuulolle.

Ota kaikki hyöty irti tästä täydenkuun ajasta ja ole valmis toteuttamaan luovuuttasi rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...