Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

22.4.2016

Täysikuu aloittaa vallattoman Venusjakson

Täysikuu Skorpionin merkissä saa ihan omanlaisensa jännittävän latauksen, kun samaan aikaa Venus tekee tarkkaa Yhtymää Uranukselle. Koko huhtikuun loppujaksosta tulee tehdä mahdollisimman vallatonta ja omaa arvomaailmaa uudistavaa aikaa. Viisainta on aloittaa heti tästä perjantaista ja jatkaa sitten sinnikkäästi vähintään viikon verran omaa hurlumhei elämää.

Venus ja Uranus kohtaavat Oinaassa, joka vielä entisestään lisää tekemisen ja menemisen meininkiä. Rakkauden ja keskinäisen yhteisymmärryksen säilymisen kannalta on tärkeintä, että jokainen ottaa rohkeasti tarvitsemansa tilan tehdä omia hassuja juttujaan. Tilannetta voi toki auttaa myös tietoisesti tilaa ja vapautta antamalla, mutta ratkaisevinta on rohkeus olla oma itsensä lupaa sen suuremmin kyselemättä. Tärkeää on myös osoittaa rakkautta jopa ylitsevuotavalla tavalla kaikille ympärilläsi oleville ihanille ihmisille. Se tulee takaisin niin upealla tavalla.

Tällaisen Venus-jakson aikana tulee elämään parhaassa tapauksessa useampia uusia harrastuksia, mielenkiinnonkohteita, ihmissuhteita tai muita pitkään elämääsi riemastuttavia asioita. Mihinkään löytämääsi ei nyt kannata suhtautua liian vakavasti, vaan kokeilla kaikenlaista ja antaa sitten elämän näyttää, mistä tulee pysyvää ja mikä jää lyhytaikaiseksi kokemukseksi.

Yksi kiva ja kokeilemisen arvoinen asia on Kipinämittari. Se ei kerro nimestään huolimatta kerro suhteen fyysisestä vetovoimasta, vaan antaa perspektiiviä kokonaisuuteen. Rakkaus on mystinen juttu, joka koostuu elämän eri osa-alueista, joita kutakin kuuluu osata käsitellä ratkaisevana osana keskinäistä vetovoimaa. Joskus se on enemmän yhteistä liiketoimintaa, joskus telepatiaa, joskus fyysistä vetovoimaa tai turvallisuuden tunnetta. Kannattaa katsoa tulosta avoimin mielin. Ainakin itseäni se auttoi löytämään paljon uutta arvostettavaa suhteestamme.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...