Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.3.2016

Uuden maailman rakentajia liikkeellä! kuulutko joukkoon?

Jupiterin ja Pluton tehdessä nyt toista kertaa tarkkaa kolmiota keskenään ja pysähtyessä tähän menestykselliseen keskinäiseen asemaan koko kesäksi, kannattaa tehdä vakaa päätös kuulumisestasi tämän mahtavan kuvion konkreettisiin toteuttajiin. Vaikka vaikutusaika on pitkä, ei ole mitään syytä pitkittää oman osuutesi käynnistämistä yhtään tämän pidemmälle.

Haasteet omalle onnistumiselle ovat todella kovaa luokkaa Merkuriuksen aktivoimasta T-rististä johtuen, sillä tuo kuvio ei salli omien voimien hajottamista tai ylikuormittamasta etenkään nyt maaliskuun aikana. Suorittamisen rajat ovat niin lähellä, että pienikin liikarasitus tuo tullessaan ylimääräisiä häiriöitä ja hyvin nopeasti myös fyysisiä oireita, jotka pysäyttävät sinut kuin betoniseinä polkupyörän. Siitä ei menestystarinaa, eikä edes mielekästä elämää kovin helposti enää jatketa.

Ihminen on viisas olento, jolla on valta muuttaa maailmaa ja omaa elämää ajatuksen voimalla. Monta bestseller kirjaa on kirjoitettu rikastumisesta ja materiaalisesta yltäkylläisyydestä, jotka ovat syntyneet omaan asiaan ja omaan missioon luottamalla. En tällä kertaa kuitenkaan tarkoita edes tällaista henkistä suorittamista, vaan uudenlaista itseä ja omaa henkistä sekä fyysistä hyvinvointia kunnioittavaa päivittäistä asennetta.

Onhan meillä kaikilla materiaalisia haaveita matkustamisesta, asumisesta, aktiivisesta ajasta perheen kanssa, unelmatyöstä, erakkona elämisestä erämaakämpässä ja vaikka mistä. Ne ovat kaikki pelkkää fantasiaa, jolla ei ole mitään tekemistä onnellisuuden tai elämässä menestymisen kannalta. Tämä tällä hetkellä vaikuttava Jupiterin ja Pluton kolmio on huomattavasti korkeampaa energiaa, joka ON JO TÄÄLLÄ!

Sitä ei siis kannata enää lähteä etsimään tai tekemään jonkun oman tavoitteen kautta todeksi. Se on jo totta. Unelmaelämä on se, jota juuri nyt elämme. Elämän ja kuoleman planeetta Pluto kristallisoi kolmiollaan Jupiterin viisauden: "Onnelliseksi ei voi tulla, onnellinen voi vain olla"!

Jos koet, että jotain parannettavaa voisi olla, niin tee se heti. Tilanteesi korjaantuminen ei ole kenestäkään toisesta kiinni ja nyt tuo onnellisena oleminen on mahdollisempaa kuin pitkiin aikoihin. Mikään, mitä huomenna tapahtuu ei voi tehdä sinua onnelliseksi, eikä saada sinua tuntemaan itseäsi menestyjäksi. Jos laitat kaikki saavutuksesi kävelemään oppimisesta tähän hetkeen saakka paperille, huomaat väistämättä olevasi jo nyt ihan huippu tyyppi tuhansien menestystarinoiden muodossa.

Uuden maailman rakentaja on menestyjä tänään!

Kaikki mitä teet, on äärimmäisen arvokasta sinun lisäksesi kaikkien muiden kannalta. Ole siis ylpeä tämän päivän askareistasi ja siitä jäljestä joka sinusta jää tähän hetkeen. Tee asioita, joilla on arvoa SINULLE! Jostain luin ihan oikeasta tutkimuksesta, jolla mitattiin ihmisen hyvänolon tunnetta. Suurin ilo ja tyydytys tulee siitä, kun voi antaa jotakin toiselle. Rahaa, rikkauksia ja kokemuksia arvokkaampi lahja on arvostus. Sitä me kaikki pystymme toisillemme antamaan.

Rikkain ja menestynein meistä on varmasti se, joka aidosti ilmaisee arvostuksensa kaikille kohtaamilleen ihmisille. Olen pelannut täällä Chiang Maissa golfia japanilaisen kaverin kanssa, joka tervehtii iloisesti, aidosti ja arvostavasti jokaista kierroksella kohtaamaamme thaimaalaista tai burmalaista työntekijää, porttivahtia ja siis kaikkia kohtaamiamme ihmisiä. Olen ylpeä saadessani olla hänen seurassaan tämän kaiken tapahtuessa ja pala palalta rohkeuteni kasvaa tehdä samalla tavalla.

Ottakaamme siis kiinni ajan hengestä ja olkaamme suuria menestyjiä tänään! Hellitä liiasta tekemisestä, kunnioita omaa jaksamistasi ja osoita arvostusta kaikille. Todellisella menestyjällä on varaa arvostaa muita ihmisiä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...