Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.3.2016

Venuksen euforiasta menestyksen aallonharjalle

Venuksen saapuminen Kalojen merkkiin nyt 12.3 käynnistää mielenkiintoisen astrologisten tapahtumien sarjan, joka huipentuu ensin Jupiterin ja Pluton kolmioon 16.3 ja sitten tietysti Venuksen yhtymään Neptunukselle 22.3 jne.

Pitkävaikutteisin kuvio on ehdottomasti tuo Jupiterin ja Pluton välinen kolmio, joka antaa valtavasti lisäenergiaa kaikille uusille hankkeille, uusille yritystoiminnan muodoille ja tietysti myös olemassa olevien hankkeiden laajentumiselle.
Ratkaisevaa onnistumisen kannalta on aito innostus ja tekemisen vimma, jotka syntyvät siitä, että kaikki vain on niin kivaa ja mielekästä. Tähän kuvioon palaan tarkemmin sitten kun se on vieläkin ajankohtaisempi.

Nyt Venuksen tullessa Kalojen merkkiin on hoidettava muutama homma kohdalleen, jotta saat oikeanlaisen startin menestystarinallesi. Ensimmäiseksi sinun on uskallettava tehdä jokaisesta lähipäivästä ihanan nautinnollinen kokemus itsellesi. Mitä enemmän sinulla on hyvää fiilistä tuottavaa tekemistä nyt viikonloppuna ja alkuviikosta, sitä tehokkaammin tulet saamaan huikean menestystarinasi liikkeelle sitten kun sen aika koittaa. Nyt ei ole viisasta tehdä sen kummempia suunnitelmia alkavalle viikolle. Uskalla heittäytyä nauttimaan elämästäsi, uskalla ihastua, uskalla rakastua, ilmaise rakkautesi tärkeimmille ihmisille tavalla tai toisella, kannusta jokaista kohtaamaasi ihmistä tekemään elämästään luksusta, ole kiitollinen avusta, ystävyydestä ja välittämisestä.

Tässä ovat tärkeimmät eväät tulossa olevien onnistumisten ja menestystarinoiden varmistamiseksi. Jaa tätä ideaa kaikille, joista todella välität. Ensimmäiseksi sinun on kuitenkin elettävä itse Venuksen hengessä itseäsi rakastaen ja hellien. Hyviä vinkkejä löytyy varmasti Astrokalenterin Venuksen teksteistä ja keskinäistä synergiaa voi vahvistaa Kipinämittarin ja Rakkautenne Tähdet tulkinnan välityksellä. Pääasia, että pidetään hauskaa!!!!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...