Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.3.2016

Ristit kantoon maaliskuussa

Jokaisella meistä on oma heikko kohtansa, kun puhutaan velvollisuudentunnosta, työnarkomaniasta ja omien resurssien ylittämisestä. Minä kuten moni muu kuvittelee vähintään alitajuisesti, että ihmisarvo mitataan tehdyn työn määrällä ja laadulla. Tällainen ajattelu pohjautuu lapsuuteen, nuoruuteen ja aina edellisiin elämiin saakka. Se istuu niin syvälle juurtuneena, että edes vakavien sairauksien tai tapaturmien uhreina emme ole valmiita päästämään siitä irti.

Väkisin tekeminen on kuin ruostumattomasta teräksestä taottu kiinteä kahle nilkassamme ja silti siitä on pakko jonkun elämän jossain vaiheessa vapautua. Maaliskuusta käynnistyvä, koko ihmiskuntaa koskeva kahleiden irrottamiskampanja jatkuu pitkälle alkamassa olevaan kesään ja käy kuukausi kuukaudelta työläämmäksi. Siksi omien kahleiden rikki syövyttäminen kannattaa aloittaa mahdollisimman tehokkaasti heti maaliskuun alusta lukien.

Itselläni tämä jakso osuu syntymäkartan Marsille ja siitä tiedän, että edessä on raskas ja voimia kysyvä kevät, ellen lunasta oikeutta tehdä asioita omalla rytmillä ja oman innostukseni ohjauksessa. Molempien ehtojen on toteuduttava, jotta elämä pääsee tarjoamaan minulle ja Sinulle ne upeat mahdollisuudet, joita Jupiter ja Pluto kolmionsa kautta kaikille tyrkyttävät.

Astrokalenterini viestin perusteella olen jo käynnistänyt itseni vapauttamisen, joka on ehtona mielekkäälle elämälle ja tehokkaalle luovuuteni toteuttamiselle. Vain minä tiedän omalta osaltani, miten saavutan menestyksen ja onnellisen elämän tänään. Muiden vaatimukset liittyvät aina tulevaisuuteen.

Minun ja Sinun risti on täsmälleen samanlainen ja löytyy aina omista ajatuksista, omasta asenteesta. Kannan ristini hyväksymällä sen tosiasian, että ainoa joka pystyy arvostelemaan elämääni, työtäni tai tehokkuuttani, olen minä itse. Jokainen meistä tekee lopulta vain juuri sitä, minkä haluaa tehdä. Kukaan ei pakota mihinkään muuhun. Ratkaisu on kantaa vastuu omasta tekemisestä, sen määrästä ja laadusta siten, että elämä tuntuu hyvältä elämältä. Menestys ei ole mitään muuta kuin hyvä elämä tänään!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...