Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.1.2016

RAKKAUTTA JA VALHEITA Tammikuun energioissa

Vuosi on vaihtunut melkoisessa energiapyörteessä, eikä pyöritys katoa minnekään tammikuun aikana, sillä Venuksen yhtymä Saturnukselle saa jokaisen meistä tunnistamaan sisäisen tarpeen elää rakastamiensa asioiden keskellä. Heti tässä kuun alussa siihen on loistava mahdollisuus Venuksen tehdessä yhtymää Saturnukselle. Venuksen symboleita kannattaa nyt seurata omassa Astrokalenterissa erityisen tarkasti, sillä pienen pienistä elämääsi ilahduttavista jutuista muodostuu perusta tulevan vuoden onnellisuudelle.

Sinun on kuitenkin tiedettävä ihan tasan tarkkaan, mitä juuri sinun hyvään ja nautinnolliseen elämääsi kuuluu. Muiden varaan asetetut odotukset kaatuilevat kuin keilapalikat täyskaadossa. Elämästä voi tehdä hyvää ja onnellista vain tänään ja siitä Neptunus omalla neliöllään nyt muistuttaa. Huomiselle varatut onnen hetket ovat pelkkää mielikuvitusta, eivätkä siksi voi koskaan toteutua. Huominen on tänään tai ei koskaan.

Merkurius lähtee sekin perääntymään tiistaina 5.1 ja monenlaisia häiriöitä ilmenee sähkölaitteiden lisäksi aivojemme sähkömekanismeissa. Unohduksia, sekaannuksia, väärinkäsityksiä ja monenlaista muuta hämminkiä on tiedossa tavallista enemmän kuun loppuun saakka. Kannattaa siis selvittää sopimusten taustat ja ostosuunnitelmissa olevien laitteiden / kiinteistöjen kunto todella huolellisesti ennen päätöksentekoa.

Kuun loppupuolella on tiedossa kriittistä ajatustenvaihtoa Merkuriuksen pysähtyessä yhtymäkuvioon Pluton kanssa. Silloin on uskallettava olla rehellinen omille tunteilleen ja ajatuksilleen, vaikka siitä tulisi jollekin paha mieli. Oman suuntasi säilyttäminen on todella tehokasta suunnitelmiesi toteutumisen kannalta. Kuun lopulla on hyvä seurata Merkuriuksen opastusta Astrokalenterissasi.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...