Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.12.2015

HARVINAINEN TÄYSIKUU JOULUPÄIVÄNÄ

 

Täysikuu osui edellisen kerran Joulupäivälle vuonna 1977 ja seuraavan kerran tämä tapahtuu vuonna 2034. Kuu on joulupäivänä Ravun merkin alkuasteissa ja aina vesimerkkiin osuessaan se laittaa tunteet tavallistakin voimakkaammin liikkeelle. Uranuksen ja Pluton neliömerkkejä aktivoidessaan täysikuu herättänee suurta levottomuutta kaikilla maapallon konfliktialueilla.

Tarkimmin tämänkertainen täysikuu koskettaa asteroidi Vestaa tehdessään sen kanssa haasteellista T-Risti kuviota. Omistautuminen oman sydämen kuuntelemiselle on nyt yhtä ehdotonta kapinaliikkeissä kuin jokaisen yksityisessä elämässä. Levottomuus syntyy vain siitä, että omassa elämässä on ihmisiä tai tahoja, joiden annat vaikuttaa liian paljon omaan elämääsi ja omaan tekemiseesi.

Vesta edustaa omistautumista Valon Työlle ja kukaan muu ei voi tietää sinun omistautumisesi kohdetta, kuin sinä itse. Se saa olla ihan mitä tahansa museoauton tuunaamisesta lapsenlapsen hoitamiseen. Tärkeintä on, että suurella luottamuksella seuraat oman innostuksesi suuntaa. Jostain syystä se on sinun polkusi, joka sitten johdattaa iloon ja valoon omassa elämässäsi.

Joulupäivänä on aiheellista pysähtyä hetkeksi meditoimaan ja miettimään oman elämäsi suuntaa kaikessa rauhassa. Vahvistusta voi halutessaan hakea vaikka Auringonpaluutulkinnasta.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...