Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.12.2015

HAAVOITTUNUT ASTROLOGI ENNUSTAA: ”SINULLA ON EDESSÄSI VIRHEETÖN VUOSI 2016?”

 

Tätä astrologista ennustusta saattaa olla ensinäkemältä vaikea uskoa, mutta ikivanha Hermeettinen filosofia – johon astrologinen symboliikka pohjautuu – todistaa hyvin loogisesti, että näin tulee olemaan asian laita Sinunkin kohdallasi.

 Et ole tehnyt elämässäsi ainuttakaan virhettä tähän mennessä, etkä tule tekemään myöskään jatkossa. Jokainen tekemäsi ratkaisu perustuu kokemuksiin, tuntemuksiin, alitajuisiin muistoihin, edellisiin elämiin, lapsuuteen ja tuhanteen muuhun pikku juttuun. Kaiken tämän itsessäsi olevan tiedon perusteella teet mitä teet ja siinä käy sitten niin kuin käy.

 Jälkeenpäin voi toki harmitella omaa ”hölmöyttään”, mutta se on ihan hullun hommaa se. Kun olen tuolla golfkentällä putannut 30 sentin päästä ohi reiästä, niin toki se harmittaa ja niin harmittaa myös ammattilaisia, joille tapahtuu ihan samaa. Elämä on samanlaista: Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu, vaikka ei muka pitäisi.

 Elämän tekee vaikeaksi vain se, että ei luota omaan kosmiseen viisauteensa. Itse jättäydyin pois suomalaisen sosiaaliturvan piiristä kolme päivää ennen kuin välilevy pamahti 6 ja 7 nikamien välistä niin pahasti, että oli pakko leikata. Matkavakuutukseni ei siis ollutkaan voimassa ja noin 9000€ leikkaus meni kokonaan omaan piikkiin. Nyt tiedän, että tällaista sisäistä rauhaa en olisi millään löytänyt ilman tuota omat ja läheisteni tilit tyhjentänyttä ”tyhmää siirtoa.”

 Luin sairaalassa tarkkaan omaa astrokalenteriani maallista menetystä tuskaillessani. Siellä yksi Tanhua vahvisti päivä toisensa jälkeen, että elämäsi muuttuu ratkaisevasti parempaan suuntaan tavalla, jota et ole itse valmis hyväksymään. Nyt niskatukeni kanssa tätä kirjoittaessa olen onnellinen viisaasta välilevystä, joka pakotti rauhoittamaan tahtia sekä olemattomasta vakuutuksesta, jota ilman en varmasti olisi mennyt Pohjois-Thaimaan kalleimpaan sairaalaan hoidattamaan itseäni.

 Leikkaus onnistui yli odotusten kaikkien näiden ”virheiden” ansiosta. Olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan, enkä tosiaan usko, että millään muulla tavalla olisin tässä kirjoittamassa Sinulle tätä upeaa ennustusta Sinun vuodestasi 2016.

 Olen rakentanut ASTROKALENTERIN vahvistamaan luottamustasi omiin ratkaisuihisi silloinkin, kun tulos ei vastaa odotuksiasi.

Ellet vielä ole kalenterin käyttäjä, niin TUTUSTU ASTROKALENTERIINI ILMAISEKSI kuukauden ajan ja kuulostele, miten se Sinulla toimii. Minut se pelasti itsesyytöksiltä ja niin toivon sen tekevän lopulta Sinullekin ennemmin tai myöhemmin. Ohjeet astron etusivulla Astrokalenteri bannerissa.

 Levollisin mielin kohti Joulua!

Seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...