Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

6.12.2015

Onnea Suomi 98v

Onnea Suomi 98v   6.12.1917  15.18  Helsinki

 Tuntuupa todella hienolta ja etuoikeutetulta päästä katselemaan armaan kotimaamme astrologista karttaa tulevalle vuodelle. Olkoon tämä minun synttärilahjani Suomen valtiolle ja koko Suomen kansalle. (Tuosta kellonajasta en mene takuuseen, mutta nämä tässä tekstissä mainitut asiat eivät ole siitä riippuvaisia, joten ne pitävät astrologisina kuvioina paikkansa)

 Aivan kertakaikkisen hyvältä näyttää tilanteemme astrologisen kartan valossa. Kovin juttu kartalla on ehdottomasti Saturnuksen yhtymä Auringolle, joka tarkoittaa, että Suomen historiassa käynnistyy kokonaan uudenlainen talousajattelu. Sekä poliittinen että taloudellinen rakenne on mahdollista pistää nyt uuteen kuosiin ja saattaapa olla, että viimeksi syntyneen hallituksemme ankarat toimet talouden tervehdyttämiseksi ovat kaikesta vastustuksesta huolimatta viemässä meitä oikeaan suuntaan.

 Saturnus päättää edellisen noin 30 vuotta sitten eli vuosina 85-87 käynnistyneen rakennusvaiheen ja aloittaa nyt uuden jakson, jolle rakennetaan vahva perusta tästä syntymäpäivästä alkavan vuoden kuluessa. Kun tulevaan vuoteen vielä mahduttaa Jupiterin yhtymän ja Pluton kolmion Suomen kartan Marsille, niin päästään jo niin vauhdikkaisiin kuvioihin, että lähes kaikki on meille mahdollista. Suomi ei tällä kertaa ole vaikuttamassa maailmanpolitiikkaan, vaan hoitelee kuntoon omia asioitaan esimerkillisellä tavalla. (Näin kaikki varmaan toivomme tapahtuvan)

 Neptunuksen neliöstä tosin seuraa se, että mikään ei varmasti etene sen paremmin taloudessa kuin politiikassa ”odotetulla” tavalla. Uusi todellisuus avautunee ikäviltä tuntuvien sattumusten ja erilaisten väärinkäytösten selviämisen kautta, joka sitten johtaa tulevaisuuden kannalta loistaviin lopputuloksiin. Saapa nähdä millainen hallitus meillä hääräilee vuoden kuluttua.

 Karttakuvioiden perusteella myöskään turvallisuutemme ei pitäisi olla uhattuna. Jupiterin yhtymä Kuulle käynnistää 12 vuoden menestyksellisen jakson kotimaamme sielunelämässä ja uskoisin sen tarkoittavan järkevää ja samalla solidaarista yhteiskunnan uudistumista terveydenhuollon ja muun ihmisistä huolehtimisen sektorilla. Tämä saattaa myös kuvata kansalaistemme luottamusta kaikkeen siihen, mitä päättäjät saavat aikaan tässä kriittisessä tilanteessa.

 Tällaisen jakson aikana voisi olettaa monien ulkovaltojen kääntävän odottavan katseensa pienen Suomen puoleen ja suorastaan tyrkyttävän apuaan lähes kaikkiin mahdollisiin projekteihin, joihin sitä vain älytään pyytää.  Muutummeko äkkiä EU:n sylkykupista toivotuksi yhteistyökumppaniksi Euroopassa ja myös sen ulkopuolella. En yhtään osaa sanoa, mitä tämä voisi käytännössä tarkoittaa, mutta vuoden kuluttua olemme varmasti paljon viisaampia.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...