Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.11.2015

RAKKAUDEN VOIMA TESTISSÄ MARRASKUUN LOPPUUN SAAKKA

Tänään maanantaina 9.11.2015 Venus saapuu Vaa'an merkkiin ja aloittaa kriittisen T-Ristin rakentamisen Uranuksen ja Pluton kanssa. Hurjat rakkauden ja ihan varmasti myös seksuaalisuuden voimat ovat liikkeellä voimakkaimmillaan marraskuun puolivälistä eteenpäin.

Tuntemukset voivat vaihdella euforisesta ihastumisesta tulikiven katkuiseen vihastumiseen ja molemmat ovat yhtä arvokkaita rakkauden ja yhteenkuuluvuuden opasviittoja. Vähän kuin laivareitillä. Kummallekaan laidalle ei ole syytä suunnistaa liian pitkälle. Ennakkoon nämä karikot eivät tietenkään ole näkyvissä, mutta pohjakosketuksen huomaa sitten kun se tapahtuu.

Jalat olisi syytä pitää maanpinnalla todella lujasti kaikkien tunteiden kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa ehdotonta hetkessä elämistä. Tulevaisuuden varaan ei ole syytä laskea sen paremmin odotuksia kuin pelkoja tai aggressioita.

T-Risti punnitsee totuutta kaikissa ihmissuhteissa ja nimenomaan sinun totuuttasi. Vihastuminen on poikkeuksetta tyytymättömyyttä itse tekemiisi päätöksiin ja siksi osoittelu on vaarallista. Myös ihastuminen on ihastumista omiin piirteisiisi, jotka näet toisessa ihmisessä ja siksi kaikki odotukset toisen ihmisen elämääsi tuomista ihanuuksista ovat suurimmat syyt tuleville pettymyksille.

Suurin osa ajattelee silloin tulleensa petetyksi, mutta kenellekään meistä ei ole sillä tavalla koskaan käynyt. Olemme vain olettaneet rakkautemme kohteen olevan jotain muuta kuin mitä hän kaikessa upeudessaan todella on. Mitään muuta syytä pettymyksille rakkaudessa ei ole. Tämän kun muistat nyt marraskuussa, niin olet paljon lähempänä aidon rakkauden toteutumista omassa elämässäsi. Ihanuudet omaan elämään tulevat aina vain omien ratkaisujen ja omien tekojen kautta.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...