Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

6.11.2015

Isä on aina esimerkki omasta Voimasta ja Rohkeudesta

Hyvää Isänpäivää isille, lapsille ja äideille

Tämänvuotinen isänpäivä osuu niin haasteellisiin ja vaativiin astrologisiin kuvioihin, ettei isänä oleminen ehkä tunnu maailman suurimmalta etuoikeudelta. Sitähän se kuitenkin jokaiselle isälle lopulta on. Etuoikeus toimia esimerkkinä rohkeudesta ja isällisestä rakkaudesta, joka ei tosiaan tarkoita lasten tai puolison toiveiden täyttämistä.

Usein isää arvostetaan tällaisilla toisten hyväksi tai toisten puolesta tehdyillä asioilla, mutta todellisin lahja omalle jälkikasvulle on olla mahdollisimman luonnollisella tavalla oma itsensä ja tehdä täysin itsenäisiä päätöksiä. Lapsesta tulee itsenäinen vasta sitten, kun isä hallitsee saman homman omalta osaltaan.

Soturi-isä uskaltaa antaa lapselleen vastuun käyttäytymisestä, päätöksistä, ratkaisuista ja ennen kaikkea tyhmyyksistä, joita jokainen lapsi ja aikuinen aina tulee tekemään. Tyhmyydet eivät tietenkään ole vääriä ratkaisuja, mutta niiden seuraukset saattavat sattua kuin ruoskan sivallus. Yksikään isä ei pysty lopulta tätä välttämätöntä sivallusta estämään millään konstilla. Tuskaa voi seurata ja kasvutapahtumaa ymmärtää. Se on parasta, mitä isä voi tehdä lapsen hyväksi.

Lapsesta voi tuntua, että vastuun opettajana on isä, mutta se on täysin väärä luulo. Vastuuta opettaa vain elämä ja mitä vanhemmaksi lapsi kasvaa sitä vähemmän isällä on mihinkään puuttumista. Jos menee puuttumaan, niin seuraukset ovat sen mukaisia. Pelastajasta voi tulla hukuttaja.

Tänävuonna Isänpäivä ajoittuu astrologiseen tilanteeseen, jossa Saturnus tekee neliötä Neptunukselle. Asiat menevät juuri niinkuin menevät, eikä niitä voi muuhun suuntaan pakottaa sen paremmin Isät, Papat kuin lapsetkaan. Elämän ja tilanteiden hyväksyminen ja omien päätösten takana pysyminen on Sankari-Isän selvin tuntomerkki. Sankari-Isä ei ole kiltti eikä vihainen. Sankari-Isä on sitä mitä on.

Paras astrologinen isänpäivälahja on varmasti tulkinta Sankari-Isästä eli Luonne+Soturi tulkinta samoissa kansissa. Vielä sen ehtii hankkimaan sähköisenä versiona.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...