Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.9.2015

KOSMOKSEN VALOVOIMAT OVAT NYT LIIKKEELLÄ

Tetradin viimeinen täydellinen kuunpimennys on nyt historiaa, mutta konkreettinen historiankirjoitus on vasta käynnistynyt. Muutokset tulevat kestämään vuosia ellei vuosikymmeniä tai jopa vuosisatoja. Ainakin minun nahkani sisällä voima on kasvanut viimeisten päivien aikana valtavasti ja vaikka astrologina tiedän sen johtavan maailmaa ja minua oikeaan suuntaan, olen peloissani.

Hyvällä syyllä voi kysyä: Mitä pelättävää tässä sitten voi olla? Siinä sitä onkin miettimistä. Mitä sellaista voi tapahtua, josta en tällä kertaa selviä? Olenhan jo tähän mennessä selvinnyt vaikka mistä ja niin on jokainen meistä. Olemme kaikki tehneet henkisiä urotekoja yhden toisensa jälkeen ja voimme aivan varmasti olla ylpeitä itsestämme.

Jos kirjoittaisit ylös, mitä kaikkea olet elämäsi aikana saavuttanut, niin siitä tulisi mahdottoman pitkä lista. Kunniataulukko jonkinlaisessa aikajärjestyksessä. Jokainen opittu ja oivallettu asia tai kyky on nyt käytössäsi sataprosenttisesti. Olet aikaisempaa elämääsi valmiimpi kaikkeen, mitä elämä nyt tuleekaan eteesi heittämään.

Kyllä se totta vieköön nyt heittääkin haasteen toisensa perään ja paljon aiempaa nopeammassa tahdissa. Juuri siksi olet elänyt tähänastisen elämäsi. Ottaaksesi lopultakin kopin kosmisesta voimastasi ja sisäisestä viisaudestasi, jonka kanssa ei tarvitse pelätä yhtään mitään. Olet oman elämäsi kuningas ja sinulla on oikeus hetki hetkeltä päättää, mitä juuri nyt elämältäsi haluat.

Tunnen luissa ja ytimissä, että padot ovat murtuneet ja että kosminen rakkauden valo ja voima virtaa hyökyaaltona maapallolle ja meille ihmisille. Ole siis tänään hyvä ja armollinen itsellesi. Luota muutoksen rakkaudellisiin voimiin jokaisella solullasi. Ota paikkasi Kultaisen Rodun edustajana henkisen kehityksen ja kosmisen viisauden eturintamassa pelkosi tunnustaen ja silti oman totuutesi puolesta taistellen.

Kirjoitan tätä viestiä keskellä yötä vielä lähes täydellisen pyöreää ja kirkkaudessaan häikäisevää kuuta parvekkeelta katsellen. Hetki sitten valvomaan nostanut levottomuuteni katoaa pala palalta kuun hiljaiseen kauneuteen ja avaruuden suuruuteen. Kuinka vähän minulla on sanottavaa tähän kaikkeen ympärilläni. Kuinka lohduttavaa sen oivaltaminen voikaan olla. Kannatti nousta valvomaan ja kirjoittamaan SINULLE!

Kiitos kun jaat tämän huikean värähtelyn kanssani ja katselet elämää nyt paljon luottavaisemmin kuin vielä hetki sitten. Alullaan oleva lokakuu tulee olemaan astrologisesti suunnaton uudistusten ilotulitus, joka tuo tullessaan ennen kaikkea iloa, rauhaa ja mielekkyyttä elämääsi. Aloita jo tänään tämän vahvan ja pysäyttämättömän energian vastaanottaminen yhdessä minun kanssani. Tulen palaamaan yksityiskohtiin useamman kerran tämän kuun aikana, joten pysy kanssani valon taajuudella. Rakkaudella Seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...