Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.9.2015

Astrologia maailman vanhin uskonto – kaikilla kansoilla

 

 

Kaikki samalla viivalla

Ratkaisevaa hetkeä lähestyvä neljän täydellisen kuunpimennyksen sarja tulee viimeiseen vaiheeseen syyskuun lopulla. Astrologia ja kosminen rytmi ei tee mitään eroa ihmiskunnan edustajille heidän uskontonsa, kielensä, ihonvärinsä, kansallisuutensa tai vakaumuksensa perusteella. Kaikki ovat täsmälleen samalla viivalla suurten muutosten tapahtuessa tämän syksyn kuluessa.

 

Me tarvitsemme toisiamme

Nyt tapahtuu monien astrologisten ja uskonnollisten ennustusten mukaan niin suuria mullistuksia, ettei meillä ole varaa jättää ainuttakaan apua tarvitsevaa yksin vaikeuksiensa tai hätänsä keskelle. Astrologia on oppi, joka maailman vanhimpana uskontona yhdistää kaikki maailman ihmiset rakentamaan parempaa ja suvaitsevampaa yhteiskuntaa, rauhan ja rakkauden maailmaa maan päälle. Sinä olet yksi näistä rakentajista.

 

Minäkö rauhan rakentaja?

Astrologisen ideologian mukaisesti kaikki on tässä. Onnelliseksi ei voi tulla. ”Onnellinen Voi vain olla”.  Mitä onnellisuus sitten pohjimmiltaan on? Anthony Robbins kertoi luennollaan tutkimuksesta, jonka mukaan ihmisen kaikkein suurin onnen tunne ja onnellisuus syntyy antamisesta. Sama seikka saa meidät pysymään sekä henkisesti että fyysisesti terveinä.

 

Kiitollisuus on avain

Vain ihminen, jolla on jo kaikkea pystyy antamaan ja jakamaan apua ja valoa suoraan sydämestään apua tarvitsevalle. Mitä minulla tai Sinulla sitten on? Minä ja Sinä! Suurin mahdollinen omaisuutemme ja onnemme lähde on nahkamme sisällä – ei ulkopuolella. Meidän tulee olla kiitollisia siitä mitä me olemme. Astrologinen kartta on kosminen kuva täydellisestä Sinusta ilman ainuttakaan virhettä.

 

Ota selvää: Kuka minä oikeasti olen?

Olen syvästi onnellinen vastaan ottamastani tehtävästä jakaa tietoa tästä kosmisesta täydellisyydestä astrologisten tulkintojen muodossa. Jo miljoonat ihmiset ovat ottaneet tärkeän ja joskus jopa ratkaisevan askeleen kohti täydellistä minuutta ja onnellisempaa elämää astrologiseen karttaansa tutustumalla - osa myös minun tulkintojeni kautta. Ellet vielä ole tutustunut omaan karttaasi, niin nyt olisi hyvä hetki aloittaa.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...