Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.9.2015

Syysmyrsky astrotaivaalla syyskuussa

ASTROLOGINEN SYYSMYRSKY LÄHESTYY
Saattaa olla, että otsikko maalailee jopa pelottavaa kuvaa tästä nyt alkavasta syyskuusta. Pelkoon ei ole mitään aihetta, mutta kosmisten voimien ymmärtäminen on tässä kuussa sitäkin arvokkaampaa. Neljäs täydellinen kuunpimennys lähestyy kovaa vauhtia ja syyskuun lopulla katsellaan, miten useiden astrologien enteilemät mullistukset ottavat paikkansa elämässämme.

Oikealla tavalla varustautuneena sinulla on kuitenkin pelkkää voitettavaa tässä alkavan syksyn rytinässä. Et taatusti lähde syysmyrskyyn shortsit ja t-paita päälläsi ja jos lähdet, niin huonosti käy.

Miten tähän sitten kannattaa varustautua?
Henkiset suojavarusteet ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan, sillä luonnonvoimat vaativat omillaan selviämistä. Hirmumyrskyssä jokaisella on täysi työ pitää oma elämä raiteillaan, eikä siinä pysty toisen tontista huolehtimaan pätkän vertaa.

Sinun on tiedettävä päivä päivältä omat päämääräsi ja tavoitteesi niin tarkasti, että pystyt tekemään kovia päätöksiä ja ottamaan myös takkiin tarvittaessa. Voittoja ei tosiaan mitata rahalla tämän jakson aikana. Voittaja on se joka osaa pitää puolensa hymy kasvoillaan. Voittaja tietää, että vain itselle mielekäs ratkaisu on tekemisen arvoinen. Voittaja on valmis luopumaan aikaisemmasta suunnitelmasta ja etsimään uutta ratkaisua nopealla aikataululla.

Elämme nyt aikaa, jolloin vaikeudet ovat ainoat tienviitat menestykseen ja onnelliseen elämään. Pidä siis vähän paksumpi villapaita ja vettä pitävä tuulitakki välittömästi saatavilla. Kietaise ne henkiseksi panssariksi heti tarpeen vaatiessa ja ole valmis suunnistamaan omaan maaliisi. Juttelemme syksyn energioista videolla, joka löytyy astron sivulta oheisen linkin avulla (Pieni skrollaus alaspäin ja olet videon äärellä). Tervetuloa kuulolle!
www.astro.fi

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...