Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.8.2015

Kelpaisiko Lottovoitto tällä viikolla?

Sininen Kuu ja tyynyn alle laitetut toiveet ovat alkaneet toteutua hurjalla vauhdilla ja jotta vauhti säilyisi tulee Sinun ja minun jatkaa prosessia kosmisten rytmien tahdissa.

Mitäs nyt sitten tapahtuu?

Tämä elokuun ensimmäinen viikko ja erityisesti juurikin keskiviikko 5.8 on sellainen päivä, jolloin voit tehdä aivan uskomattoman paljon asian eteen. Venus perääntyy ja tekee nyt tarkkaa yhtymää Jupiterille yhdessä Merkuriuksen kanssa Leijonan merkissä. Tämä on taianomainen päivä ja loppuviikko, jolloin on uskallettava tehdä omasta elämästä pelkkää juhlaa työpaikalla, vapaa-aikana, matkoilla – niin kaikkialla, missä satut liikkumaan.

Mikä tässä on takana?

Olen tehnyt astrologiaa nyt kohta kolmekymmentä vuotta ja vieläkään en ymmärrä muuta kuin sen, että kosminen järjestys seuraa tuhannesosamillin tarkkuudella Fibonaccin sarjan / Elämänkukan värähtelyä. Planeetat liikkuvat tämän rytmin tahdissa ja ihmisen elämää voi tarkastella planeettojen liikkeen perusteella yllättävän tarkasti ja toimivasti. Jupiter ja Venus ovat molemmat onnen ja ilon planeettoja, jotka tällä hetkellä vahvistavat kaikkia ilon, rakkauden ja laajentumisen energioita moninkertaisiksi.

Pysy kyydissä hinnalla millä hyvänsä!

Minä rakastan juuri nyt eniten sitä, että saan kirjoittaa tästä mahdollisuudesta Sinulle. En voisi olla missään muussa paikassa tai tilanteessa (Autossa anoppilan pihassa)  tämän onnellisempi. Siitä tiedän, että tämä viesti tavoittaa Sinut juuri oikeaan aikaan. Lukiessasi tätä voit tuntea, kuinka sydämesi alkaa sykkimään onnellisempaan rytmiin ja vetämään Venusmagneetin lailla puoleensa Sinun elämällesi rakkaimpia asioita ja ihmisiä.

Rakastu omaan elämääsi!

Aika tai paikka ei koskaan rajoita rakkauden tunnetta. Anna ilosi ja rakkautesi kohdistua kaikkeen ja kaikkiin ympärilläsi juuri siellä missä nyt luet tätä tekstiä ja sen jälkeen kaikkialla missä loppuviikon aikana tulet liikkumaan. Istuta itseesi merkki, joka muistuttaa sinua näistä koko loppuelämääsi uudistavista päivistä. Se voi olla koru, jonka löydät torilta tai kirppikseltä, kaunis kivi kadulta, rannenauha kauniista narusta tai ihan mitä tahansa, jonka saat kulkemaan mukanasi ja muistuttamaan sinua onnellisena olemisesta.

Tulet tarvitsemaan tätä energiaa ennemmin kuin uskotkaan

Ihminen tosiaan tarvitsee ONNEA ja onni on aina seurausta oman elämäsi ratkaisuista, oman elämäsi tunteista ja tunnelmista. Onni tai onnenpotkut eivät koskaan tule vahingossa. Ne ovat aina seurausta jostakin, mitä satuit tekemään, vaikkapa siitä, että täytit sen lottokupongin tai ostit valmiiksi täytetyn. Lottovoitto on kuin hyttysen surinaa korvissasi (Sinuhesta lainattua) verrattuna siihen, mitä elämällä on Sinulle tarjottavana. Itse en vaihtaisi tätä kirjoitustuokiota millään hinnalla mihinkään muuhun. Saman tunteen tulet löytämään omasta elämästäsi tätä tekstiä lukiessasi ja sydäntäsi kuunnellessa.

 

Sinulle ja minulle virtaa tällä hetkellä kosmista energiaa, jonka avulla pystymme kääntämään lähestymässä olevan muutoksen ajan ja päättyvän Tetradin (Kuunpimennysten sarjan) massiiviset voimat palvelemaan elämämme suurinta tarkoitusta. Tämä suurten mahdollisuuksien aika ja todella tärkeiden uusien ratkaisujen aika koittaa syyskuun lopulla. Silloin tulet olemaan suunnattoman onnellinen kaikesta, mitä teit juuri tällä viikolla.

Onnellisuus ja elämässä menestyminen ovat sinun valintasi tänään

Astrologiaa opiskellessani oli yksi suurimmista oivalluksista Jupiterin esoteerinen sanoma: Onnelliseksi ei koskaan voi tulla – Onnellinen voi vain olla. Ota tämä Jupiterin viisaus ohjenuoraksesi tänään ja tällä viikolla. Ole onnellinen kaikesta ja anna sen näkyä kaikille ja kaikkialla. Venus ja Jupiter vahvistavat tunnevoimasi pysäyttämättömäksi energiaksi koko loppuelämäsi ajaksi.

Saat aivan varmasti lisävahvistuksia tälle hetkelle ja tuleville hetkille myös henkilökohtaisesta Astrokalenterista, johon voit tutustua ilmaiseksi etusivun linkistä.

Astrokalenterin viestit seuraavat nekin kosmista rytmiä ja Fibonaccin sarjaa erehtymättömällä tarkkuudella. Laatimani tekstit eivät millään pysty kuvaamaan sitä suurta kosmista viisautta, joka planeettojen liikkeeseen kätkeytyy, mutta ovat ne silti tyhjää parempi ohjenuora elämän ihmeellisessä viidakossa.

Astrologian peruskurssi Helsingissä 5-6.9.2015

Jos haluat saada ihan henkilökohtaisen otteen planeettarytmeihin ja niiden kosmiseen opastukseen, suosittelen osallistumista tämän syksyn ainoalle Esoteerisen astrologian peruskurssilleni 5-6.9 Helsingissä. Viikonlopun hinta on 200€ ja mukaan mahtuu maksimissaan 15 osanottajaa. Voit ilmoittautua alustavasti laittamalla sähköpostia osoitteeseen seppo.tanhua@gmail.com   Laitan paluumailina tarkemman ohjelman ja ohjeet sitovaan ilmoittautumiseen.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...