Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.3.2015

Kosmos kiehuntapisteessä 20.3.2015

KOSMOS KIEHUNTAPISTEESSÄ 20.3.2015

Täydellinen auringonpimennys keskellä maailmanhistoriaa aina ravistellutta, mutta onneksi harvoin toistunutta Tetradia, päästää meidät kokemaan tämän hurjan kosmisen latauksen käytännössä.

Missä päin maailmaa räjähtää ja mitä, vai räjähtääkö mitään? Onko Putin kadonnut vakavasti sairas? Vallankumous Venäjällä? Kaaos Lähi-idässä? Isis kaappaa Obaman?

Kaikki kolme edellistä Tetradia viimeisten 500 vuoden aikana ovat merkinneet valtavaa muutosta valtarakenteissa ja joka kerta väkivaltaisessa muodossa. Olisiko tällä kertaa rauhanomaisemman toteutumisen vuoro? Niinhän me kaikki toivomme ja voimme myös vaikuttaa asiaan pitämällä oman päämme kylmänä kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Kävi maailmalla ja Suomessa sitten miten tahansa, on tämä kuukausi ja oikeastaan koko loppukevät suurten ratkaisujen aikaa jokaisen ihmisen elämässä. Vain Sinä tiedät oman ratkaisusi ja vain Sinä kannat siitä täyden vastuun. Miksi ihmeessä kuuntelisit kenenkään muun mielipidettä – määräyksistä ja vaatimuksista puhumattakaan.

Kosmoksen järjestys muuttuu juuri tällä hetkellä Fonto elokuvafestivaaleilla esitettävän Solar (R)evolution elokuvan mukaan radikaalilla tavalla, joka heijastuu ihmisten käyttäytymiseen arvaamattomilla tavoilla. ”Sattumalta” tämä dokumenttielokuva saa ensi-iltansa Suomessa lauantaina 21.3.2015 klo 15.45 Katajanokalla Suomen elokuvasäätiön teatterissa, Kanavakatu 12.

Ihmisen keho on nyt herkimmillään tunnistamaan näkymättömiä energioita ja kosmista säteilyä, joka (elokuvan mukaan) jollain tavalla ohjaa koko ihmiskuntaa uusille ja tasapainoisemmille raiteille. Omaa kehoa ja sen aavistuksenomaisia viestejä tulee kuunnella hetki hetkeltä tarkemmin. Mahdollinen ahdistus vaatii aina jotain aktiivista toimintaa. Vain sinä voit tietää, mitä se sinun kohdallasi tarkoittaa.

Jokaisen meistä on nyt kuljettava omaa erikoista polkuamme ja tehtävä koko ajan vain ikiomia päätöksiä. Niissä on aivan oma taikansa, jos vain uskallat pitää niistä kiinni silloinkin kun se herättää voimakkaita reaktioita läheisissäsi ja ystävissäsi. Luota omiin erikoiskykyihisi, joista kerron Sisäinen Soturi tulkinnassa. Nyt on korkea aika uskaltaa olla oma pysäyttämätön itsesi. MUUTTAMALLA ELÄMÄÄSI MUUTAT MAAILMAA!

 

Sisäinen Soturi tällä viikolla vain 30€  astrokaupassa.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...