Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.3.2015

Naisten päivä tarjoilee luksusta

VALLOITTAVAA NAISTENPÄIVÄÄ 8.3.2015

Naistenpäivän kunniaksi Venus on koko tämän vuoden voimakkaimmassa asemassaan yhtymässä Uranukseen ja neliössä Plutoon. Myös Kuu on oppositiossa Venuksen, Uranuksen ja Marsin tekemään ryhmään Oinaan merkissä. (Astrokalenteri suorastaan karjuu kosmisia ohjeitaan koko maaliskuun ajan. Anna sen vahvistaa sydämesi äänen kuuntelua)

ON SIIS TOSIAAN NAISENERGIAN PÄIVÄ
Venuksen symboli kuvaa Hengen laskeutumista Materiaan – Pyhän Hengen laskeutumista. Minulle tämä symboli avautuu onnellisuutta ja iloa tuottavina valintoina päivittäisessä elämässä.

Vain onnellinen nainen voi saada osakseen rakkautta ja aitoa välittämistä kumppaniltaan ja vain onnellista naista voi varauksetta rakastaa. Me miehet emme koskaan pysty rakentamaan mitään niin ihanaa, kaunista ja herkkää todellisuutta, että se tekisi naisen onnelliseksi.

Naisen on siis rakennettava se ihan itse ja nyt siihen on paras mahdollisuus vuosikausiin juuri Naistenpäivän tietämillä. Tee tästä uusi alku ihan omalle ja itsenäiselle elämälle, jota eivät kenenkään muun säännöt ja rajoitukset tai sinulle sopimattomat toiveet rajoita sentin vertaa.

TÄMÄ ON SINUN PÄIVÄSI, josta saat nyt astrologisen luvan käynnistää SINUN VUOTESI ja sitä kautta kokonaan uuden rakkauden täyttämän elämän.

Mikään ei ole kumppanillesi tai läheisillesi tärkeämpää kuin että Sinä olet onnellinen. EI MIKÄÄN! Onnellisuuteen kaikki rakastuvat ja ONNEN sinä voit luoda vain itse omilla päivittäisillä päätöksilläsi. Tee siis Naistenpäivänä vain onnellisuuttasi lisääviä valintoja, vaikka se hetkellisesti aiheuttaisi pientä murinaa.

Murinan tietoinen ja samalla sopivan välinpitämätön kuuntelu on Rakkauden hinta. Murina kuuluu erottamattomana osana onnellisen Naisen elämään. Opi arvostamaan sitä toiseksi eniten omien ratkaisujesi jälkeen ja voit olla varma Rakkauden laskeutumisesta elämääsi.

Onnellista Naisten päivää ja Onnellista Naisen elämää Sinulle t. Seppo ja Astrotiimi

PS. Jos haluat osallistua Fonto elokuvafestareille yhdessä astrofanien kanssa, niin varaa edullisempi festivaalipassi alla olevasta linkistä lahjaksi itsellesi. Olet sen ansainnut.
https://holvi.com/shop/NxDHSN/

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...