Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.2.2015

Nyt tarvitaan enkeleitä, siis myös sinua

Sain katsottavakseni maaliskuussa ensi-iltansa Suomessa saavan Solar Revolution elokuvan. Se kertoo kosmisen säteilyn vaikutuksesta kehoon ja aivoihin hyvin dramaattisella ja samalla rakentavalla tavalla tieteellisiin tutkimuksiin nojaten.

Sen mukaan Aurinko, planeetat ja koko galaksi ohjaavat solujemme dna:n rakentumista pidemmällä aikavälillä, mutta ajatusten ja mielen toimintaa joka hetki.

Emme saa oivalluksia ja ideoita ollenkaan sattumalta, vaan aina juuri tietyllä ja jopa ennakoitavalla tavalla. Elokuvassa kerrotaan, kuinka suuri muutos on tapahtumassa juuri nyt ja kuinka tämä prosessi on yhteydessä Prekessioon ja ihmisen henkiseen kehitykseen maapallolla.

Menossa olevan muutoksen tapahtuminen on kuitenkin ihmismielelle ja omalle turvallisuudentunteelle erittäin hämmentävää ja usein myös hyvin ahdistavaa, koska olemme sitoneet elämäämme keinotekoiseen rytmiin. Elokuvassa kerrotaan planeettojen täsmällisistä kiertoradoista, jotka ovat yhdistettävissä ihmisen DNA rakenteeseen ja sen muutossykleihin.

Vaikka elokuva itsessään ei viittaa astrologiaan, antaa se ainakin minulle entistä enemmän luottamusta planeettarytmien toimivuuteen, vaikka kokemus on sen osoittanut jo vuosien ajan.
Elokuva esitetään 22-23.3 pienillä festareilla Helsingissä. Kerron siitä tarkemmin kun kuulen lisää asiasta.

Tiedän juuri nyt omasta kokemuksesta rakkaan läheiseni välityksellä , kuinka pelottavaa tällainen mielessä tapahtuva uudistuminen voi olla ja kuinka tärkeäksi turvalliseksi koettujen ystävien apu parhaimmillaan muodostuu.

Astrologinen kartta antaa asialle oman selityksensä, jonka ansiosta tiedän, että kaikki menee juuri oikein odottamattomista ja kaikkien osallisten kannalta hyvin hämmentävistä reaktioista ja käyttäytymismalleista huolimatta.

Satojen palautteiden perusteella tiedän, kuinka omien astrologisten rytmien ymmärtäminen voi helpottaa vaikean asian käsittelyä ja toisaalta tukea ratkaisun tekemistä silloin kun tarvitaan hiukan lisää potkua ensimmäisen askeleen ottamiseksi.

Ystävänpäivän kunniaksi voit aloittaa omien rytmiesi seuraamisen ystävälliseen hintaan ja lahjoittaa saman mahdollisuuden jollekin hyvälle ystävälle ilmaiseksi. Tarjous voimassa 13.2 klo 24 saakka.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...