Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.1.2015

Skorpioni tiukkojen valintojen edessä 2015

Skorpioni viimeisten valintojen edessä vuonna 2015

Saturnus on jo siirtynyt seuraavaan merkkiin ja tärkeät ratkaisut tehtynä. Jos perusta uudelle elämälle on rakennettu oikealla tunnelmalla, alkaa tämä vuosi erittäin positiivisissa tunnelmissa ja tiedät jossain syvällä sisimmässäsi, että olet matkalla juuri oikeaan suuntaan. Mikäli projektisi jäi jollain tavalla kesken, tuntuu elämä nyt varsin tahmealta ja olotila vain pahenee kevään edetessä. Syytä huoleen ei silti ole.

Saat vielä yhden mahdollisuuden Saturnuksen perääntyessä merkkiisi 15.6 – 18.9 väliseksi ajaksi. Tuolla aikavälillä on sinun suuri mahdollisuutesi saattaa oikeille raiteille kaikki alkuvuoden aikana rassanneet tekijät. Avainsana on ehdoton sitoutuminen parhaaksi katsomaasi päämäärään aikaa ja vaivaa säästämättä. Rakennat edelleen pohjaa pitkälle noin 28 vuoden menestysjaksolle ja onnistuminen vaatii konkreettisia toimia.

Menestys: Jupiterin neliö vuoden alkupuoliskolla piilottaa sinulta avaimet tulevaisuutesi rakentamiseen ja onnistuminen hankkeissasi edellyttää oikean tunnelman löytämistä ja säilyttämistä päivittäisessä tekemisessä. Jokainen tulevaisuuteen liittyvä lupaus on todennäköisesti ennemmin ansa kuin todellinen mahdollisuus. Seuraa tekemisen iloa vuoden alkupuolella ja elokuusta eteenpäin huomaat lainelautasi nousseen kuin vahingossa menestyksen aallonharjalle.

Rakkaus: Venus saapuu merkkiisi loppuvuoden ajaksi 5.12 alkaen ja tekee tuolla aikavälillä vielä kolmiota Neptunukselle ja sekstiiliä Plutolle sekä Jupiterille. Joulukuu on siis suurten ihastumisten ja rakastumisten aikaa parhaimmillaan. Jos se oikea on jo löytynyt, niin silloin tämä kuvio nostaa suhteen kokonaan uudelle tasolle. Nyt on helppo löytää paljon yhteistä tekemistä ja uusia yhteisiä harrastuksia, jotka vahvistavat keskinäistä rakkautta.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...