Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.1.2015

Neitsyt ja Vaaka ihan eri energioissa.

Neitsyt sukeltaa menestysputkeen 2015

Alkuvuosi saattaa tuntua hyvin tuskalliselta monen Neitsyen mielestä, kun selittämätön tyytymättömyys iskee kimppuun ja mikään ei oikein kunnolla säväytä. Odotukset saattavat olla tosi korkealla ja intoakin tuntuisi riittävän. Ideat ovat lennokkaita ja koko ajan kaikki näyttää aluksi oikein hyvältä. Mutta jostain syystä kone ei irtoa maasta. Jos tunnistat tällaista olotilaa, niin kaikki on juuri niin kuin pitääkin. Ei ole mitään syytä huoleen.

Jupiter hiippailee kohti merkkiäsi aloittaakseen onnistumisten tykityksen vuoden jälkipuoliskolla ja siksi tämä alkuvuosi on tarkoitettu kaiken tarpeettoman siivoamiseen pois tieltä ennen todellista liikkeelle lähtöä. Tähän jaksoon kuuluu ylikriittisyys omaa tekemistä ja omia tuloksia kohtaan, jotta olisit valmis jättämään vanhat ja toimimattomat kuviot kokonaan pois elämästäsi viimeistään silloin kun meno alkaa oikeasti maistumaan.

Menestys: Ja alkaahan se maistumaan todennäköisesti jo heinäkuun puolella, vaikka Jupiter ylittää merkkisi rajan vasta elokuun 11 päivänä. Siitä sitten käynnistyykin jonkun suuren ja mahtavan menestystarinan liikkeelle lähtö, jonka lopullinen onnistuminen on kiinni rohkeudestasi ottaa tarpeeksi suuri riski ja heittäytyä sinua eniten innostavan haasteen kimppuun. Täydellinen onnistuminen vaatii luopumista turvavaljaista eli vanhoista, tylsistä, rahaa tuovista rutiineista.

Rakkaus: Venus piipahtaa merkissäsi heinäkuun 18-31 päivien aikana ja tulee pidemmälle kyläreissulle 8.10 – 8.11 väliseksi ajaksi. Tehdessään tällaista silmukkaa, Venus on aina vahvimmillaan ja tunteet leiskuvat korkeammalla kuin ”normaalin” merkkiohituksensa aikana. Ole siis valppaana ja varaudu kipinöiviin ihastumisiin, rakastumisiin ja vihastumisiin tämänkertaisen jakson aikana. Pelko pois ja rohkeasti sydäntäsi seuraamaan ensin heinäkuussa ja sitten lokakuussa.

Vaaka ei paljoa tasapainoile vuonna 2015

Uranuksen ja Pluton neliö paukuttaa merkkiäsi korkeapaineella koko alkuvuoden ja tykitys kulminoituu maaliskuulle, jolloin Mars ja Venus saapuvat täydentämään tunnelmaa tulemalla samaan aikaan oppositiomerkkiisi. Melkoisella varmuudella voi sanoa, että Vaaka merkkiset joutuvat diplomatian sijaan työskentelemään ihan toisenlaisilla työkaluilla. Tasapainon ylläpitäminen ympäristösi kanssa ei ole helppoa eikä edes suotavaa tällaisena aikana.

Nyt on aika kaivaa merkkisi johtava laatu esiin ja pistää asioita pakettiin kyynärpäätaktiikalla, jos haluat säilyttää oman sisäisen tasapainosi. Kosminen muutosprosessi vaikuttaa jokaiseen soluusi hurjan pakottavalla voimalla ja vain sinä voit tietää, mihin se milloinkin on ohjaamassa. Tunnet sen aivan varmasti sisimmässäsi valtavana tarpeena keskittää energiasi tiettyyn asiaan tietyllä tavalla. Se ei onnistu neuvottelemalla, vaan ainoastaan tekemällä.

Menestys: Menestysnäkymät ovat hurjan haasteelliset, sillä onnistuminen edellyttää lähes erakkomaista itsenäisyyttä kaikissa suurissa ja pienissä päätöksissä. Onnistuessasi keskittymään oman polkusi kulkemiseen ja oman missiosi toteuttamiseen, tulet pääsemään hämmästyttävän pitkälle lähes täysin huomaamatta. Tulokset alkavat näkyä loppuvuodesta, mutta sitä ennen et tule saamaan juuri minkäänlaista merkkiä tulevasta onnenpotkusta.

Rakkaus: Venus vaikuttaa merkissäsi 8.11 – 5.12 välisen ajan ja kolahtaa tuona aikana neliöön Plutolle ja Oppositioon Uranukselle. Unohtumaton ilotulitus rakkauden ja romantiikan alueella on luvassa, eikä pieniltä onnettomuuksilta voi millään välttyä. Ole vain rohkeasti samaan aikaan kapinallinen ja täysillä vapautesi puolesta kamppaileva individualisti. Kaikki ihmissuhteisiin liittyvät velvollisuudet rassaavat armottomasti ja rakkaus löytyy ihmeellisistä paikoista.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...