Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.1.2015

Rapu ja Leijona aivan eri linjoilla vuonna 2015

Ravulla tiukka rutistus vuonna 2015

Jo viime vuosi vaati sinulta tiukkaa keskittymistä ja voimavarojesi jatkuvaa seuraamista, eikä tilanne helpota vieläkään. Etenkin kevätaika tulee olemaan äärimmäisen haastavaa ainakin maaliskuun loppuun saakka. Energiaa on käytettävissä lähes massiivisesti, mutta vain tiukasti rajatulla alueella. Joudut kieltäytymään tai vetäytymään monesta projektista vain siksi, että herättävät niin suurta ahdistusta ettei jatkaminen ole mahdollista.

Toteutat kosmoksen vaatimia maailmanlaajuisia uudistuksia oman elämäsi välityksellä ja siksi jokainen solusi tuntuu tietävän tarkalleen, missä sinun kuuluu olla mukana ja missä ei. Aina on olemassa juuri oikea aika myös vetäytyä vastuusta, ellei energiasi enää kulje sydämesi allekirjoittamaan suuntaan. Huomaat sen aivan varmasti ahdistuneena ja pysähtyneenä olotilana, joka väsymättä vaatii sinua pysymään puhtaasti omilla raiteillasi.

Menestys: Tälle vuodelle ei ole luvassa mitään erillistä kultaista aikajaksoa, mutta kukaan ei pysty kiistämään kolmen ensimmäisen kuukauden ratkaisevaa merkitystä koko loppuelämäsi kannalta. Sinulla on oma missiosi joko tietoisesti tai tiedostamatta ja kaikki taivaan voimat ajavat sinua yhteen suuntaan elämässäsi. Edessäsi on haastavia ratkaisuja ja ystävyyttä mittaavia koettelemuksia, jotka sinun on epäröimättä hoidettava omiin tuntemuksiisi luottaen.

Rakkaus: Venus vaikuttaa merkissäsi 7.5 alkaen 5.6 saakka ja tuo alkukesä on sinun romanttisin jaksosi tänä vuonna. Samalla tämä jakso mittaa korkeimmalla mahdollisella mittarilla rakkauden määrää nykyisessä suhteessasi. Intensiteetti on korkeimmillaan ja ohjaudut tunteittesi vallassa mitä ihmeellisempiin tilanteisiin, jotka menevät niin kuin menevät lupauksista tai omista aikaisemmista päätöksistä mitään piittaamatta.

Leijona menestyy ja rakastuu hurjasti vuonna 2015

Kuulut ehdottomasti vuoden 2015 menestyksekkäimpään merkkiin ainakin ensimmäisen puoliskon osalta. Maaliskuun järeät aspektit osuvat merkkiisi käsittämättömän positiivisessa kulmassa ja siksi olet maailmaa järisyttävien muutosvoimien keskellä kuin kotonasi ja tunnut hallitsevan vaikeimmat mahdolliset tilanteet lähes leikitellen. Ei ole siis mitään syytä jarrutella ideoittesi ja välittömän aktiivisuutesi kanssa.

Jupiterin kolmio Uranukselle antaa täydet valtuudet kehitellä kokonaan uusia menettelytapoja kaikilla elämänalueilla, mutta erityisesti uraan ja ammattiin liittyvillä alueilla. Jos pidät täyden höyryn päällä ensimmäiset kuusi kuukautta, olet täysin pysäyttämätön myös seuraavien aikana. Tätä vuotta ei kannata isommin jakaa erilaisiin sektoreihin. Voiman tunne rintakehässäsi on todellisuutta läpi koko vuoden.

Menestys: Jupiter tekee merkistäsi kolmiota Uranukselle koko alkuvuoden ja siksi menestys on taattua kaikilla sellaisilla sektoreilla, joilla tunnet olosi hyväksi ja joista olet eniten innostunut. Vahvin ja menestyksellisin jakso osuu maaliskuulle, jolloin jokainen innostuksesi kohde toteuttaa maailman pakollista kosmista muutossykliä. Vastustajia ja kateellisia ystäviä riittää moneen lähtöön, mutta heihin ei kannata uhrata ajatuksia sentin vertaa. Tämä on sinun suuruutesi suurinta aikaa.

Rakkaus
: Venus saapuu merkkiisi 5.6 ja tekee heti kättelyssä kolmiota perääntyvälle Saturnukselle, käväisee pikaisesti seuraavassa merkissä ja tulee takaisin saman tien perääntymisestään johtuen. Venus poistuu merkistäsi lopullisesti vasta 8 lokakuuta ja koko tämä aikaväli on sinun aikaasi nauttia elämästä sen kaikilla mahdollisilla mausteilla. Samalla kun nautiskelet rakkauden eliksiiriä, olet myös erittäin pidetty ja tavoiteltu. Siitäkin saa nyt nauttia hyvällä omalla tunnolla.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...