Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.1.2015

Kaksosten rakkaus kukoistaa huhti-toukokuussa 2015

Kaksoset vuonna 2015
Vuoden 2015 alkaessa olet erittäin herkässä ja jopa kriittisessä tilanteessa jokaisen päivittäisen ratkaisusi kanssa. Saturnuksen oppositio ja Marsin neliö rassaavat ylikierroksilla pyörivää ajatusmaailmaasi, eikä sinulla ole juurikaan eväitä viedä päässäsi pörrääviä energioita menestyksellisesti eteenpäin. Masennukseen ei ole mitään todellista aihetta, sillä kosmos vain vaatii sinua keräämään alkuvuoden ajan voimia tulossa oleviin koitoksiin.

Helmikuun puolivälistä eteenpäin pääsevät energiasi jälleen virtaamaan vapaammin ja löydät oikeat kanavat ideoittesi eteenpäin viemiseksi. Hohdokkuus ja menestyksen sädekehä ei kuitenkaan tee pesää pääsi ympärille tämän vuoden aikana. Onnistuminen vaatii tiukkaa sitoutumista omiin päämääriisi ja kärsivällistä puurtamista ilman näkyvää tulosta. Ota siis rauhallisesti tämä vuosi ja tyydy kehittelemään ideoitasi matalalla profiililla.

Menestys: Mars vaikuttaa merkissäsi toukokuun puolivälistä Juhannukseen saakka ja tämä aikaväli on todennäköisesti koko vuoden menestyksellisin ja parhaalta tuntuvin aika rynnistää eteenpäin kaikkien mahdollisten suunnitelmiesi kanssa. Tähänkin aikaan kuuluu vahvasti omillasi toimeen tuleminen. Muiden apuun ja tukeen ei kannata luottaa yhtään enempää kuin mitä näet varmasti tapahtuvan. Lupauksilla ei ole mitään kantavuutta.

Rakkaus: Venus saapuu merkkiisi 11.4 ja viipyy siellä 7.5 saakka. Tällä aikavälillä tunteesi ovat herkimmillään myös romanttisessa mielessä ja koko loppuvuoden kannalta on äärimmäisen tärkeää tehdä tästä aikajaksosta niin hauskaa ja nautinnollista kuin suinkin pystyt. Sinua ei ole helppo miellyttää, sillä suhtaudut yllättävän kriittisesti kaikkiin sinuun kohdistuviin huomionosoituksiin. Samaa rehellisyyttä vaadit myös itseltäsi.

http://youtu.be/l2Yvj4uKK9A

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...