Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.1.2015

Oinas ja Härkä raskaan toiminnan linjoilla 2015

 

Oinas

Vuosi 2015 on sinulle todellinen voimannäytön paikka, sillä olet tahtomattasi suurimpien muutosvoimien välikappaleena Uranuksen ja Pluton tehdessä viimeistä tarkkaa neliötä maaliskuussa. Koko alkuvuoden olet kun purkautumaan valmistautuva tulivuori, jota kaikkien on syytä varoa sen epävakaisuudesta johtuen. Tulivoimaa siis riittää vaikka mihin, mutta sen suuntaaminen vaatii sinua olemaan joka solullasi läsnä kaikessa tekemisessäsi.

 

Merkkiäsi hallitseva Sodanjumala Mars tulee tekemään omassa merkissäsi liikkuvalle Uranukselle yhtymää maaliskuun puolivälissä aktivoiden samalla lähestymässä olevan täydellisen auringonpimennyksen mystisiä energioita. Eläinradan massiivisimmat voimat ovat tuolloin käytössäsi ja siksi sinun täytyy tietää, mihin haluat niitä suunnata. Sinusta säteilee maaginen voima kaikkeen tekemiseen. Käytä sitä viisaasti ja tehokkaasti.

 

Menestys: Jupiter vaikuttaa kolmiossa merkkiisi ja Uranukseen juurikin tuon samaisen maaliskuun aikana ja valtavien paineiden keskellä olet myös onnettaren suosiossa. Menestys toki vaatii tarkkaa silmää ja herkkää korvaa eri vaihtoehtoja punnitessasi. Jollain ilveellä menestystarinasta on pystyttävä tekemään hurjan innostava ja koko ajan hyvältä tuntuva kokemus riskejä kaihtamatta. Toinen menestysjakso osuu elokuulle Jupiterin ja Uranuksen kolmion myötä.

 

Rakkaus: Myös Venus vaikuttaa merkissäsi helmikuun 20 päivästä maaliskuun 17 päivään saakka ja aktivoi tuota yhtä ja samaa Pluton ja Uranuksen neliötä romanttisella sähinällään. On täysin mahdotonta edes aavistaa, millaisia kohtaamisia, ihastumisia ja rakastumisia tuolle aikavälille sattuu osumaan, mutta meno tulee olemaan hurjempaa kuin vuosikausiin, eikä järjellä ole mitään sijaa intohimoisen sydämesi johdattaessa sinua rakkauden polulla.

 

 

Härkä

Viime vuosi oli sinulle raskasta aikaa Saturnuksen jarruttaessa lähes kaikkia hankkeitasi ilman mitään nähtävissä olevaa syytä. Niiltä osin tämä vuosi alkaa ehdottomasti paljon suotuisammissa merkeissä Saturnuksen edettyä hetkeksi pois oppositiomerkistäsi. Vauhti ei silti pääse alkuvuodesta kehittymään läheskään sellaiseksi, mitä sisimmässäsi odottelet, sillä olet valtavan kosmisen muutossyklin aikana paitsioansassa maaliskuun loppuun saakka.

 

Huhtikuun ja toukokuun aikana onkin sitten aika räjäyttää pankki ja päästää kaikki sinuun varastoitunut ja patoutunut energia virtaamaan lähes holtittomalla voimalla johonkin rakenteilla olevaan suunnitelmaasi. Ei oikeastaan ole yhtään väliä, mihin vimmasi kohdistat, kunhan uskallat heittäytyä aivan täysillä sen pauloihin. Kysymyksessä voi harrastus, ura tai kotielämän kuviot. Tärkeintä on täysi paahtaminen valitsemaasi suuntaan.

 

Menestys: Mitään suurempaa menestystä tuo hurja rynnistys ei välttämättä tuo tullessaan vielä tuossa kesän kynnyksellä, mutta elokuun puolivälistä eteenpäin alkavat tulokset näkyä selvemmin ja olet yllättäen suurten ratkaisujen edessä. Kaikki padot kannattaa ehdottomasti aukaista elokuusta eteenpäin, sillä astrologinen taivas näyttää kirkkaan vihreää valoa kaikille sydäntäsi sykähdyttäville suunnitelmille niin kauan kun nautit niistä täysin rinnoin.

 

Rakkaus: Venus vaikuttaa merkissäsi maaliskuun 17 päivästä huhtikuun 11 päivään saakka ja on tuona aikana tavallisen kriittisessä asemassa perääntyvään Jupiteriin nähden. Tällainen asema ei lupaile mitään hurjaa lemmen leiskuntaa tai romantiikan ilotulitusta. Sen sijaan se korostaa oman elämäsi mielekkyyttä ja välittömän tyydytyksen saamista kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Silloin kun nautit omasta elämästäsi täysillä, löytää myös rakkaus tien sydämeesi.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...