Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.1.2015

Historiamme tärkein vuosi 2015

HISTORIAMME TÄRKEIN VUOSI 2015

Astrologin näkökulmasta katsellen pääsemme nyt hetkeksi hyppäämään myrskyn silmään Pluton ja Uranuksen tehdessä viimeistä tarkkaa neliötä maaliskuussa ja neljän verisen kuunpimennyksen sarjan päättyessä elokuussa 2015. Veikkaan että maailmalla ja elämässä yleensä tulee tapahtumaan suuria mullistuksia, jotka pakottavat meidät katselemaan tätä maailmaa ihan uudesta vinkkelistä.

Nuo neljä veristä, täydellistä kuunpimennystä juutalaisten pyhinä päivinä ovat aikaisemmassa historiassa merkinneet kaikkein suurimpia muutoksia Israelin kansalle ja sitä kautta koko nykyiselle Lähi-idälle. Mitä siellä nyt tulee tapahtumaan, jää astrologille yhtä suureksi kysymysmerkiksi kuin kaikille muillekin. Valta vaihtuu tavalla tai toisella ja ihmishenki on halpaa valuuttaa, kun uskonnon varjolla lähdetään valloittamaan maailmaa.

Maailman kolme suurinta mahtia, USA, Venäjä ja Kiina tulevat kaikki kokemaan suuria taloudellisia ja ehkä myös luonnon järjestämiä katastrofeja, kun kosminen järjestys aurinkokunnassamme rakentuu uudelleen. En pitäisi ihmeenä, vaikka valuutat menettäisivät suurimman osan arvostaan Venäjän jälkeen Euroopassa ja Amerikassa. Kehitys vie vääjäämättä siihen suuntaan maailmanvelan kasvaessa liian suureksi.

Meille yksityisille ihmisille nämä maailmantapahtumat näyttäytyvät osittain kaukaisina, mutta aina koskettavina tragedioina. Silti sama radikaali uudistuminen tulee olemaan totta jokaisen ihmisen elämässä. Yksikään meistä ei selviä helpolla tästä kosmisesta myllerryksestä, jonka ajankohta on jopa USA:n dollariin piirretty siitä lähtien kun se on 1930 luvulta lukien ollut käytössä.

Olemme koko ajan siirtymässä uuteen Kultaiseen aikakauteen ja se tarkoittaa kasvavaa tasapainoa ja harmoniaa sielussa, mielessä ja kehossa. Uskon että astrologialla tulee olemaan tärkeä merkitys tämän siirtymävaiheen toteutumisessa kaikille niille, jotka sen ottavat oppaakseen päivittäisten ratkaisujen edessä. Monia muitakin keinoja ja apuvälineitä oman tasapainon ja sisäisen voiman löytymiseen on tietysti olemassa.

Parempi aika on joka tapauksessa käynnistynyt jo ja jokaisella meistä on sama mahdollisuus löytää jumalainen viisaus ja taianomainen sisäinen voima oman elämämme vaatimiin muutostöihin. Löytäessämme oman kosmisen rytmimme, tulee elämästä välittömästi helpompaa, rikkaampaa ja nautinnollisempaa. Ei ole mitään tarvetta väitellä tai riidellä yhtään mistään, jos teet kaikki ratkaisusi täydellä itseluottamuksella ja vailla hetkenkään katumusta ainoastakaan päätöksestä. Tämän energian löytämisprosessiin keskityn tämän vuoden merkkikohtaisissa horoskoopeissa.


http://youtu.be/vNzAxov45js

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...