Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.11.2014

Sinäkö kosminen lottovoittaja Joulukuussa


Nyt todellakin jaetaan suurimpia kosmisia lahjoja tuhansiin vuosiin, eikä niiden haltuun ottamisessa ole onnella mitään tekemistä. Jokainen meistä saa itselleen kuuluvan osan aivan automaattisesti.

Mitä sinä tekisit rahallisella lottovoitolla? Pitäisit varmasti itseäni tyhmänä, ellet käyttäisi tuota voittamaasi rahaa johonkin itsellesi merkittävään hankintaan tai vaikka hyväntekeväisyyteen. Tietysti käyttäisit sen johonkin.

Henkiset valmiutemme kehittyvät joka ainoana päivänä ja kykenemme jokainen rakentamaan omaa elämäämme tasapainoisempaan ja paremmalta tuntuvaan suuntaan ainoastaan luottamalla enemmän ja enemmän päivittäin tekemiimme päätöksiin.

Näin tulemme osaksi Kultaista sukua pienillä, mutta ehdottoman varmoilla askeleilla. Olemme kokemassa kosmista lottovoittoa ihmiskuntana. Sinä voit valita oman voittosi lunastamisen ihan milloin tahansa tai pitää sitä visusti piilossa, kunnes kaikki muut ovat jo osuutensa nostaneet, eikä sinun tarvitse pelätä omasi puolesta.

Astrologinen kartta opastaa meitä edelleen oivaltamaan ja löytämään henkisiä valmiuksiamme ja saan koko ajan ihanaa ja kannustavaa palautetta eri tulkintojen vaikutuksesta ihmisten elämään. Jokainen palaute on mielestäni merkki jonkun henkisen kyvyn käyttöön ottamisesta, vaikka sitä ei useimmiten sellaiseksi oivalleta.
Minä tarvitsin rakkaan ystäväni ja henkisen opastajani apua löytääkseni astrologian omaksi oppaakseni vuonna 1989. Olen siitä sinulle Vote (Voitto Harju) ikuisesti kiitollinen ja kiitollisuuteni vain kasvaa, vaikka siitä on kulunut jo 25 vuotta.

Muistatko sinä, joka luet tätä tekstiä, kuka toi astrologian sinun elämääsi. Tänä jouluna voisi olla oikea hetki kiittää tuota hyväntekijää.

Tämä Joulu tulee olemaan monelle läheisellemme ensimmäinen askel astrologian ihmeelliseen maailmaan ja samalla omien kosmisten kykyjen tehokkaampaan käyttämiseen, vaikka hekään eivät sitä voi heti sellaiseksi kokea.

Arvokkain lahja ei aina ole se kallein. Tulkinnat ovat tarjouksessa vuoden loppuun saakka ja tämä saattaa olla juuri se ratkaiseva hetki ystäväsi tai tuttavasi elämässä, jolloin hän on valmis ottamaan elämänsä ohjat omiin käsiinsä. Sinäkö nuo ohjakset hänelle ojennat?

Vilkaise vielä Astron etusivulta, mikä vaihtoehto tuntuu sinusta parhaalta ensimmäiseksi askeleeksi hänelle, jota juuri nyt ajattelet.
www.astro.fi

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...