Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.11.2014

NYT ON AIKA MUUTTAA LYIJYÄ KULLAKSI

Jo ammoisista ajoista lähtien alkemistit ovat yrittäneet ratkaista tätä arvoitusta. Nyt Kulta-ajan koittaessa tulemme ehkä löytämään oikean valmistustavan.

Haluan vielä muistuttaa nyt alkaneen kuukauden valtavista positiivisista energioista, jotka saattavat tuntua lyijynraskaana painona hartioilla, ellet ole valmis tekemään ratkaisevia päätöksiä elämässäsi. Olipa edessäsi mikä tahansa ratkaiseva muutos, on se aina jollain tavalla pelottava, mutta samalla äärimmäisen kiehtova.

Monet astrotaivaan planeetat ovat marraskuussa päätöstesi tukena. Voiman tunne leijuu nyt matalalla kaikkien ulottuvilla ja se pystyy syrjäyttämään pelosta juontavan ahdistuksen milloin tahansa.

Kullan löytäminen edellyttää voiman tunnistamista ja se tapahtuu hyvin pienten asioiden parissa. Kohdista tietoisesti energiaasi sellaisiin asioihin jotka jo sellaisenaan tuntuvat hyviltä tai sellaisiin, joista varmasti tiedät kehittyvän jotain aivan ainutlaatuista elämääsi.

Kaikki mikä kimaltaa sielusi pinnalla on nyt kultaa, joka odottaa poimijaansa. Nauttimalla tekemisestäsi tulet saamaan kiinni voiman tunteesta, joka vain kasvaa ja kasvaa marraskuun edetessä. Jokainen meistä on oman elämänsä alkemisti, jonka erityislahjakkuudet vain odottavat puhkeamistaan.

Astrologinen kartta on avain salattujen voimiesi valjastamiseen. Nyt kannattaa lukea Sisäinen Soturi tavallista tarkemmin ja kääntää haittoina tai luonteen vajavuutena pitämäsi asiat alkemistisiksi kyvyiksi, joilla teet elämästäsi upeimman mahdollisen luomuksen Kulta-ajan kunniaksi.
http://youtu.be/ArwEES_Q5BE

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...