Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.10.2014

Marraskuu laukaisee superenergiat kohti Kulta-aikaa

SUPERVOIMAT AKTIVOITUVAT MARRASKUUN ALUSTA LUKIEN

Istuthan tukevasti ja rentoutuneena tämän tekstin ääreen. Sodan Jumala Mars kohtaa Pluton vähän ennen marraskuun puoliväliä ja laukaisee liikkeelle kosmisen ydinlatauksen.

Pysähdy hetkeksi ja mieti, mihin kohtaan elämässäsi sinä haluat tämän valtavan energian kohdistaa. Mikä ikinä valintasi on, tulet kokemaan kosmisten voimien läsnäolon kaikessa henkisesti aktivoituneessa tekemisessä. Tämä on pysäyttämätöntä voimaa ja palvelee sekä henkistä että materiaalista kehitystäsi aina kun suuntaat sen innostuksen vallassa johonkin.

Laita pariksi sekunniksi silmäsi kiinni ja koeta kuvitella upein mahdollinen toteutuma juuri nyt mielessäsi olevalle innostavimmalle päämäärälle. Hienoa! Tuo kaikki on nyt ulottuvillasi, kunhan ylläpidät fokuksen oikeassa suunnassa.

Ellet jostain syystä osaa tai uskalla suunnata energiaa omaan päämäärääsi, muuttuu tämä energia aggressiiviseksi syytökseksi jotakuta kohtaan ja tuo pelkkiä tappioita tullesaan. Ole siis mahdollisimman tietoinen voiman läsnäolosta ja sen oikean suuntaamisen tärkeydestä. Tunnista aggressio sisälläsi olevaksi luovaksi voimaksi ja käytä sitä oman missiosi toteuttamiseen.

VOIMA tuntuu selkeänä pyörteenä sydänalassa tai rintakehän alueella ja sinusta heijastuu täydellinen itseluottamus asiaasi kohtaan. Tulet löytämään oikeat tahot ja oikeat ihmiset, joiden kanssa pääset parhaalla mahdollisella tavalla eteenpäin. Samalla pystyt rajaamaan kehitystäsi häiritsevät tekijät kokonaan ulkopuolelle. Siitä ei taatusti pidetä, mutta eipä ole tarkoituskaan.

TÄMÄ ON MARS-ENERGIAN AIKAA!
Lue Mars-teksti Luonteesi Voimat tulkinnasta ja Sisäinen Soturi tulkinnasta. Sisäistät tällä hetkellä niiden sanomaa tehokkaammin kuin ehkä koskaan aikaisemmin ja osaat kohdistaa energiaasi oikealla tavalla. NYT TEEMME ELÄMÄMME TÄRKEIMPIÄ PÄÄTÖKSIÄ!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...