Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

20.4.2014

TERVETULOA PIMENNYKSET 2014-1015 / Arto Virtanen

TERVETULOA PIMENNYKSET!

Pimennysten aikaan ihminen toimii hieman toisin kuin muulloin ja herkimmät tuntevatkin selvän muutoksen jonkinlaisena kummallisena olotilana joka voi kestää koko päivän. Auringon pimennyksessa herkkyys on vahvoilla, kuun pimennyksessä looginen puolemme on vahvemmin esillä. Jokin asia saattaa yllättäen saada ratkaisun, kun tulee poikkeuksellisen energian hetki. Asiaa lähestytään pimennyksen aikana toisesta näkökulmasta kuin tavallisesti.

AURINGON PIMENNYS
Auringonpimennyksen aikaan on aina myös uudenkuun aika. Uusikuu mielletään alkamisen ajankohdaksi. Kasveillakin kasvun pääpaino on tällöin juuriston alueella. Jokaisen uudenkuun aikaan ei ole auringonpimennystä, joten on aivan luntevaa että auringonpimennyksessä on jotain erityistä aloittamissen liittyvää. Kuu on auringonpimennyksen aikaan vahvassa roolissa, se kuvaa feminiinistä prinsiippiä, aurinko maskuliinista. Usein mies puhuu järkevyydestä, nainen tunteista. Kumpihan sanoisi herkemmin toiselle tämän kiukutellessa: ole nyt järkevä...

Mitä tapahtuu kun auringon vaikutus on hetken poissa? Jäljelle jää vain kuun vaikutus sen peittäessä auringon. Tilannetta voisi verrata yöaikaan jolloin emme tietoisesti kontrolloi itseämme vaan toiminta on kokolailla automaattista ja olemme herkistyneempiä ja mielemme toimii täysivaltaisesti ilman oman egon suojaa.

Aurinko kuvastaa päivätajuntaa tai tietoisuutta. Kuu normaalisti piilossa olevaa alitajuntaa, aavistusta, tunnepuolta tms. vähemmän rationaalista olemusta itsessämme. Kuu on sisimpämme ja auringonpimennys tuo sitä esiin.

Mitä tästä seuraa? Rohkeutta saattaa olla enemmän, rohkeutta toteuttaa vaikkapa jokin pieneltä tuntuva seikka jota emme olisi uskoneet tekevämme. Kaikilla on uskomuksia itsestään jotka normaalisti ovat esteinä aivan korrektillekin toiminnalle. Ne voivat olla muiden luomia jotka olemme omaksuneet oman ajattelun tuloksena. Auringonpimennyksessä loogisen ajattelun alue on vähemmällä energialla ja toimimme syvimmästä sisimmästämme lähtöisin, aidolla omalla tavalla.

Vähintään kannattaisi kirjata mieleen tulevia tärkeiltä tuntuvia ideoita ja ajatuksia joita tällöin tulee. Niillä voi olla suuri merkitys pitkällä aikavälillä. Auringon pimennyksen aika on suosiollista omien sisäisten tuntemusten tarkastelun aikaa, mutta ajatuksissa ei ehkä näytä olevan loogista järkeä.

Toimin kerran toisin kuin olin omaksunut koska se tuntui tärkeältä vaikka en tiennykään miksi. Paljon myöhemmin selvisi silloin olleen auringonpimennyksen aika ja että se osui kartalleni melko täsmällisesti. Sen mitättömältä tuntuneen hetken vaikutukset ulottuvat todella pitkälle ja odottamattoman voimakkaalla tavalla.

KENEEN PIMENNYKSET VAIKUTTAVAT VÄHITEN?
Sen voi halutessaan taata varmimmin toimimalla aina ja kaikessa toisten tahdon mukaisesti ja pitäytymällä vanhoissa kaavoissa. On myös tälle ajattelutavalle tyypillistä unohtaa koko herkkyyden käsite ja vain toistaa samaa rutiinia päivästä toiseen. Kyllä heillekin voi silti tapahtua pimennyksen vaikutuksesta, mutta muiden ihmisten toimien seurauksena. Useimmiten ne ovat vähemmän mieluisia ja tulee sorruttua toisten syyttelyyn. Tosiasiassa on vain unohtanut kuunnella itseään.

Kaikki pimennykset eivät ole muutenkaan yhtä voimakkaita tai käänteentekeviä. Se ei ehkä ”osu” omalle astrologiselle kartalle kovin täsmällisesti.

KUUN PIMENNYS
Kuun pimennyksen aikaan on aina myös täydenkuun aika. Maa on kuun ja auringon välissä radallaan ja maan varjo lankeaa kuulle, jolloin se ei heijasta auringosta lähtöisin olevaa valoa maahan. Minusta loogista ajattelua vaativat asiat on tällöin helpompi laittaa järjestykseen ja myös tarkastella objektiivisesti tuntemuksia esiin nostaneita asioita. Täydenkuun nostattaman herkkyyden jakson keskelle tulee neutraali hetki jolloin asiat saattavat saada selkeyden muodon. Outoon oloon voi tulla yllättäen selvyys. Voimakkaimmin luultavasti edeltävien parin viikon ajalta, uudestakuusta lähtien oleviin asioihin. Kuun pimennyksen aikaan tunne ei saa niin suurta valtaa asioiden yhteydessä kuin mahdollisesti muuten.

PIMENNYKSET 2014

Täydellinen kuunpimennys 15.4. klo 10:42 kesäaika, 25:15 Vaakaa
Rengasmainen auringonpimennys 29.4. klo 9:14 kesäaika, 8:51 Härkää
Täydellinen kuunpimennys 8.10. klo 14:30 talviaika 15:05 Oinasta
Osittainen auringonpimennys 23.10 klo 23:56 talviaika 00:24 Skorpionia

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...