Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.2.2014

Merkurius kenkkuilee!!!!!!! helmikuussa 2014

LEPOVIIKKO SINULLE JA MINULLE, mutta ei rakkaudessa.

Viikolla 7 on ilmassa raskasta energiaa Auringon ja perääntyvän Merkuriuksen tehdessä neliötä Saturnukselle. Kuvio rassaa erityisesti Skorpioneja, Vesimiehiä, Härkiä ja Leijonia, joiden kuuluu nyt pitää hirmu hyvää huolta itsestään ja jaksamisestaan. Sama toki pätee meihin kaikkiin.

Toisaalta tällä viikolla on hieno voimakuvio Marsin ja Vestan tehdessä kolmiota samaisille Auringolle ja Merkuriukselle. Tästä toiminnallisesta energiasta pääsevät nauttimaan eniten ilmamerkit eli Vesimiehet, Kaksoset ja Vaa'at, mutta kuvio antaa ihan yleisesti voimaa jokaiselle intohimoaan toteuttavalle. Silti on muistettava levätä ja nukkua riittävästi, jotta ei kompastu omiin jalkoihinsa.

Venus on jo lähtenyt etääntymään Pluton luota, mutta rakkauteen ja kumppanuuteen liittyvä jännite säilyy erittäin korkealla vielä tämän viikon. Kohtalokkaita ihastumisia ja rakastumisia tapahtuu vielä korkeapaineella, mutta ihan yhtä voimakkaasti tapahtuu myös liittojen henkistä vahvistumista. Jokainen meistä tutkii tavallista tarkemmin elämänsä tarkoitusta ja ihmisshteidensa olemassa olevaa tilannetta. Positiivisina löytämisinä ja oivalluksina tämä kuvio osuu maamerkeille eli Kauriille, Neitsyille ja Härille. Haastavana taas johtaville merkeille eli Kauriille, Oinaille, Ravuille ja Vaa'oille. Yhtä kaikki olemme jokainen tämän energian lumoissa merkistä piittaamatta.

Merkurius jatkaa perääntymistään ja ainakin minulle se kenkkuilee oikein kunnolla, kun koneeni ei suostu lataamaan Planeetta Uutisten 7 viikon videota Youtubelle millään ilveellä. Siksipä uutisoin näin facebookin välityksellä tärkeimmät pointit kaikelle kansalle. Merkurius perääntyy Vesimiehen merkissä ja eniten elämä takkuaa kiinteillä merkeillä Vesimiehen lisäksi Härillä, Leijonilla ja Skorpioneilla.

Joka tapauksessa kaikkea hyvää kaikille viikolla 7. Seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...