Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

30.11.2013

Selkäranka kovilla vuodenvaihteessa

Vuodenvaihteen lataus katkoo selkiä

Vuosi lähestyy loppuaan, mutta astrologiset lataukset sen kun kovenevat. Joulun ja Uudenvuoden välinen aika tulee olemaan äärimmäisen jännitteinen Auringon, Merkuriuksen ja Marsin osuessa viikon sisällä tarkkaan T-Ristiin Uranuksen ja Pluton kanssa. Tämä voima purkautuu vastustamattomasti tavalla tai toisella ja jokaisen on päätettävä, miten siihen omassa elämässään suhtautuu.

Voit lähestyä tätä jaksoa kahdesta toisistaan täysin poikkeavassa energiatilassa, kuten kaikki muutkin ihmiset.
1. Latautuneena käyttämään kaikki mahdolliset henkiset kykysi ja lahjasi omalla polullasi pysymiseen ja tarvittavien päivittäisten ratkaisujen tekemiseen. Ratkaisujen, joista jokainen vaatii itsetietoisuutta ja ehdotonta itsenäisyyttä.
2. Hermostuneena ja ahdistuneena pyörimään omassa liemessäsi koko ajan kasvavassa paineessa olosuhteita ja läheisiäsi syytellen. Tuloksena armoton väsymys ja terveydelliset seuraamukset.

Sanomattakin on selvää, että tietoisena tästä kosmisesta paineesta valitset mieluummin ensimmäisen vaihtoehdon. Astrologiaan perehtyneenä tiedät myös, kuinka paljon astrologisen karttasi tunteminen auttaa sinua onnistumaan ja selviämään kunnialla haasteellisesta ajasta.

Vilkaisemalla Luonteesi Voimat tai Sisäinen Soturi tulkintaa, voit palauttaa mieleesi omat henkiset vahvuutesi. Tulkinnan luettuasi tiedät heti olevasi paljon vahvempi ja valmiimpi ohjaamaan näitä voimia luovuutesi osoittamaan suuntaan.

Jos sinulla on tiedossa sinulle läheinen ystävä, jolla ei vielä tätä mahdollisuutta ole, niin tänä vuonna saatat antaa hänelle tärkeimmän mahdollisen joululahjan näiden henkilökohtaisia valmiuksia ja sisäisiä voimavaroja kuvaavien tulkintojen muodossa.

Joulutarjous on voimassa 24.12 saakka ja tärkeämpää ajankohtaa tulkinnan ensimmäiselle kohtaamiselle en voisi kuvitella kuin Jouluaatto 2013.

Muistathan, että saat jokaista tilaamaasi lahjatulkintaa kohden 3kk ilmaista lisäaikaa Astrokalenteriisi.

Rauhallista Joulua ja Valovoimaista Uutta Vuotta  t. astrologisi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...