Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.8.2013

Astrologin menestysjakso alkaa NYT

Nyt se sitten on kohdillaan Jupiterin yhtymä Auringolle ensimmäistä kertaa yhdessä marsin  kanssa. Kyllä on elämäkin vauhdikkaan tuntuista ja monia uusia mahdollisuuksia avautuu silmien eteen koko ajan. Tämä osuu sopivaan saumaan, kun koko maapallo ja ihmiskunta on positiivisessa muutosprosessissa. Minulla ei juuri nyt ole hajuakaan, mihin suuntaan elämäni tästä kääntyy, mutta aivan varmasti se on jotain hienoa.

Kaikille hyvältä tuntuville tarjouksille sanon nyt kyllä, vaikka talous vilkuttaisi punaista taajaan tahtiin. Tällaisena aikana mahdollisuudet avautuvat aina siellä, missä itsellä on hauskaa. Niinpä vietän aikaani Golf-kentällä, kulttuuririennoissa ja aika paljon myös kotona. Nytkin sunnuntaina opettelen leipomaan gluteiinitonta terveyskakkua jne.

Suunnitelmissa on upea uudenlainen esoteerisen astrologian perus- ja jatkokurssi kaikkiaan kolmen astrologin vetämänä supertehokkaana viikonloppupakettina. Astro-golf tapahtuma Saimaan tropiikissa ensi kesänä ja kokonaan uudenlainen NLP-Astrologia tulkintapaketti, jossa kartalta nousevat valmiudet istutetaan tulkittavan alitajuntaan pari tuntia kestävän istunnon aikana.

Myös Auringonpaluukarttojen tulkinnat alkavat rakentua toimivaksi kokonaisuudeksi tästä päivästä lukien ja ensi keväänä ne ovat sitten tilattavissa Astrokaupasta.


Tässä jotain virikkeitä näin alkupäähän tätä Jupiter-jaksoa. Lisää ehtii tulla vaikka millä mitalla vielä ennen ensi kesää, jolloin paketti alkaa olla kasassa seuraaviksi 12 vuodeksi. Siihen asti siis näet ja koet minut välillä ehkä liiankin aktiivisena touhottajana, kun aikataulut pettävät ja Seppo luuraa ihan väärissä paikoissa.

Tällaista menoa siis tähän aikaan kaikilla muillakin Ravun merkissä syntyneillä. Astrokalenterista näet, milloin Jupiter potkii jotakin sinun syntymäkarttasi planeettaa tai akselia. Silloin on aina meno päällä ja kannattaa pitää hauskaa.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...