Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.6.2013

Kesäkuun kuvioista syntyy menestyjiä moneen lähtöön

Kesäkuu on huikea astrologinen ilotulitus Venuksen ja Merkuriuksen siirtyessä Ravun merkkiin tekemään kultaista kolmiota Neptunuksen ja Saturnuksen kanssa heti kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Tämän parempaa aloittamisajankohtaa mille tahansa omalle hankkeelle ei kannata jäädä odottelemaan.

Aivan hurjan voimakas lisäenergia lähtee liikkeelle Venuksen ja Merkuriuksen rakentaessa T-ristiä Pluton ja Uranuksen kanssa kesäkuun toisella viikolla. Tätä energiaa pääsee käyttämään jokainen ihmiskunnan uskalikko, joka heittäytyy toteuttamaan omia päivittäisiä unelmiaan juuri sellaisina kuin ne omassa päässä pyörivät. Vielä ennen kuun loppua tulee myös Aurinko yhtymään Jupiterin kanssa ja lyö menestyksen leimoja jokaiseen unelmiensa toteuttajaan.

Tuloksena tästä rohkeudesta ei ole ainoastaan mielettömän ihana kesäkuu vuonna 2013, vaan myös aikaisempaa mielekkäämpi, toimivampi ja varmasti hauskempi elämä töissä, kotona, harrastuksissa, lasten kanssa ja mikä tärkeintä parisuhteessa.

Tämä aika lupaa menestystä koko elämään, ei vain jollekin yksittäiselle hankkeelle. Siksi et voi aidata energiaasi vain johonkin tiettyyn osaan elämässäsi. Hauskaa on osattava pitää kaikkialla ja kaikkien päivittäin tapaamiesi ihmisten kanssa.

Haastava projekti kenelle tahansa, mutta lopulta kaikki on kiinni vain sinusta itsestäsi. Tämän parempaa aikaa elämäsi uudistamiselle ei varmasti ole muutamaan vuoteen tulossa.

Älä edes yritä sälyttää mahdollista vastakkaista tunnetilaa olosuhteiden piikkiin. Astrologian näkökulmasta katsottuna olosuhteet ovat samat kaikille. Kysymys on vain asenteesta. VAIN ASENTEESTA.

Joka ainoa valitus ja voivotus pahentaa tilannettasi etenkin nyt, kun kosminen energia on tällaisessa nosteessa. Mitään muuta ei nyt tarvita onnellisemman ja paremman elämän käynnistämiseen kuin muuttaa puhetyyli.

Voittajia ovat ne, jotka nyt puhuvat vain siitä, mikä on omassa elämässä hyvää. Kerro kaikille kohtaamillesi ihmisille vain hyviä uutisia elämästäsi. Varmasti harmittaviakin juttuja on, mutta puhu niistä muuttuvina tekijöinä. Kerro mitä aiot tehdä tilanteen korjaamiseksi ja miltä tuntuu kun homma on jälleen hanskassa.

TÄSSÄ AJASSA ON HYVIEN UUTISTEN TAIKAA

Pidä kiinni tästä hyvien uutisten päätöksestä seuraavat 21 päivää ja takaan, että koko elämäsi on muuttunut valtavan paljon paremmaksi. Nyt on oikea hetki käynnistää tämä kampanja. Muuttamalla näin omaa elämääsi paremmaksi, muutat myös olosuhteitasi, maapalloa, ihmiskuntaa ja kosmosta. Mitään parempaa ja suurempaa hyväntekeväisyyttä ei ole olemassa kuin hyvä elämä Sinulle.

TUNTUUKO VAIKEALTA? ANNA ASTROKALENTERIN AUTTAA!

Astrokalenterin tulkinnat ohjaavat tällaiseen ajatteluun ja toimintaan. Sieltä löytyy vain hyviä tai vieläkin parempia uutisia. Se kertoo, mitkä asiat vaativat nyt toimenpiteitä tai ajatusmallin muutosta. Se muistuttaa sinua joka päivä omien valintojesi tärkeydestä. Se auttaa sinua näkemään, että muita ratkaisijoita ei ole eikä tule. Astrokalenteri antaa sinulle ylipäällikön viran omassa elämässäsi.

Kun olet oivaltanut menestyksen salaisuuden ja oman onnellisuuden rytmisi, et enää tarvitse sen paremmin astrologiaa kuin kalentereitakaan. Niin kauan kuin tässä on opeteltavaa, toimii astrologia loistavana oppimateriaalina.

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...