Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.5.2013

Galaktisen linjauksen aika länsimaisen astrologian valossa / Arto Virtanen

Yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista on tarjolla toukokuun lopulla, jolloin jupiter, venus ja merkurius ovat keskenään yhtymäaspektissa. Jupiter ja venus 23 kaksosia, merkurius 25. Yhtymä on tarkimmillaan 28.5. mutta ulottuu toki joitakin päiviä suuntaan ja toiseen aikavälille 19.5. - 7.6. Lähellekään vastaavaa saataneen odottaa ensi vuoteen, joten toivottavasti mahdollisimman moni saa kiinni tästä hetkestä. Aika suosii myös rakentavassa hengessä käytäviä keskusteluja ja ääneen lausuttuja toiveita. Tämä ”kolmen kopla” on myös vapaa hankaloittavista planeettakontakteista, jolloin se pääsee todella oikeuksiinsa tarjoillessaan mm. mukavuutta, nautinnollisuutta, tiedonkulkua ja seurallisuutta.

Tarjolla on runsautta, laajenemista, uusia innostavia asioita, harrastepiirejä tai muuta mukavaa ja sosiaalista. Rakkautta, ihastumisia, kauneutta ja nautinnollisuutta... Joka tapauksessa jupiter liitetään mm. sosiaalisuuteen ja runsauteen, venus mm. rakkauteen ja kauneuteen. Hyvän ja mukavan astrologiset elementit puhuvat ja tuovat mahdollisuuksia. Sijaitessaan kaksosten merkissä sävy on luonteeltaan vilkasta, seurallista ja sosiaalisuutta painottavaa. Luvassa on luultavasti yleiselläkin tasolla varsin hyvin sosiaalisuutta suosiva jakso ja mahdollisuus tarkastella ketä omalla hiekkalaatikolla leikkii ja vastaako tunnelma omia mieltymyksiä.

Jupiterin lahjoista pääsevät parhaiten osallisiksi ne, jotka elävät omilla ehdoillaan. Pääsääntöisesti muiden tahtoon taipuvien mahdollisuudet ovat vähäisemmät. Myös oma-aloitteisuutta tarvitaan edes jonkin verran, se on jupiterin ajatuksen mukaista. Toinen jupiterin vaatimus on oikeudenmukaisuus, myös ja ehkä etenkin omaa itseä kohtaan. Lisäksi toiminnan ja liikkeelle saattamisen mars on hedelmällisessä härässä, joten innostavien ajatusten mukaisesti olisi syytä toimia ja tehdä vähintään kylvötyö juuri nyt.

Asioilla on kääntöpuolikin, niin myös tässä ja ylilyöntejä on syytä välttää. Tämä ajanjakso voi olla yltiöpositiivinen, jolloin arviointikyky oman itsen kohdalla saattaakin pettää. Kohtuus kaikessa näiden hyvän, mukavan ja runsauden planeettojen syleilyssä ja oma harkintakyky säilyttäen.

Joillekin ajanjakso on kuitenkin haastava positiivisesta yleisvireestään huolimatta, sillä ajanjakso suorastaan pakottaa ryhtymään toimiin pluton ja uranuksen neliöasetelmankin osoittamana. Silti onnen avaimet voivat olla aivan käsillä. Positiivinen virtaus ulottuu hyvin asioiden uudistamiseen.

Tässä lyhyt kuvaus aurinkomerkkien perusteella miten toukokuun myötäinen terrävimmillään osuu. Tässä ei ole jokaiselle jotakin, koska myötätuuli puhaltaa enimmäkseen alla mainituille jos huomioidaan vain auringon sijainti syntymäkartalla. Muiden planeetojen sijainnin selvittämiseen tarvitaan astrologiaa ja tähän myötäiseen pääsevät todella monet vaikka syntymäpäivä ei osuisikaan alla mainittuihin.

Jupiter-, venus- ja merkuriusenergiaa tarjoillaan nyt voimakkaasti eläinradan kohdalta 23 ast. kaksosia. Omalta syntymäkartalta kannattaakin nyt tarkistaa, onko tuossa asteluvun lähellä jossakin merkissä persoonallista tekijää. Pluton ja uranuksen muutos- ja uudistumispaine osuu voimakkaimmin 10-11asteeseen.

Syntymäkartalla on useita muitakin henkilökohtaisesti aktiivisia kohtia kuin aurinko. Astrokalenterista saat laajemmin tietoa, miten tämä myötätuuli sinulle osuu, jonka saat osoitteesta http://astro.fi/ Huomioi erityisesti jupiterin, venuksen ja merkuriuksen tekemät planeettaohitukset, sillä niissä on nyt erityisen paljon voimaa yhdistyneenä.

Allaolevat tulkintojen järjestys on valittu toukokuun tähtihetken vaikutuksen voimakkuuden mukaan joka kohdistuu syntymäkartan aurinkoon.

 

Kaksonen ja Rapu 4.6. - 24.6. Ajanjakso suosii varsinkin tällä välillä syntyneitä ja aivan tarkalleen 14.-15.6. syntymäpäiviään viettäville. Myötätuulen jakso osuu varsinkin näiden henkilöiden syntymäkartan auringolle, innostuksen ja luovuuden ilmentäjälle. Parhaimmillaan tarjolla on jokin loistava tilaisuus 12 vuoden jaksolle.

 

Vaaka 8.10. jälkeen syntyneet saavat hyvän osa myötätuulta eikä jaksoon sisälly juurikaan haasteellisuutta ihmissuhdesektorillakaan, vaan asiat etevät vaivattomasti. Jaksoon sisältyy myös palkkioluonteisuus n.8 vuoden jaksolta itsensä toteuttamisessa. Kaikki asiat joista olet todella innostunut saavat lisää myötäistä purjeisiinsa ja parhaimmillaan nostavat sinut jatkossa vieläkin korkeamman aallon harjalle.

 

Vesimies 4.2. jälkeen syntyneet seilaavat myös myötätuulessa ja heille saattaa hyvinkin olla tarjolla tilaisuus liittyen johonkin n. 4 vuotta sitten aloitettuun. Asiat ja ihmiset joista nautit ja olet inspiroitunut saavat tästä jaksosta lisää potkua.

 Leijona
10.8. jälkeen syntyneet saavat myötätuulta mahdollisuutena kehittää jotakin pari vuotta sitten aloitettua tai ideoitua. Aika on suosiollinen moneen oman mieltymuksen mukaiseen toimintaan.

 

Oinas 7.4. jälkeen syntyneet saavat palkkion n. 10 vuoden jaksolta melko vaivattomasti. Jos voisi oletaa että joku saisi tästä illallisen kuin Manu aikoinaan, luultavasti se olisi juurikin 7.4. jäkeen syntynyt oinas.

 

Jousimies 5.12. jälkeen syntyneet tarkastelevat mitä kuutisen vuotta sitten aloitetusta on syytä säätää oikeampaan suuntaan, sillä nyt siihen on vielä mahdollisuus. Vuoden päästä säätö on ainakin askeleen verran vaativampaa. Myös ystävä- ja tuttavapiiri saattaa tarkentua siinä, ketä kumpaankin leiriin oikeasti kuuluu.

 

Kalat 5.3. jälkeen ja erityisesti lähellä 13. päivää syntyneet saattavat joutua aktviisesti tarttumaan toimiin korjatakseen yhtälailla läheisiä suhteitaan kuin myös osallistumistaan laajempiinkiin sosiaalisiin piireihin. Nyt ilmeneviin haasteisiin näillä elämänalueilla on nyt mitä parhaimmat vaikutusmahdollisuudet, joten rohkeasti eteenpäin! Tämä aika osoittanee selvästi keiden kanssa sukset ovat ja pysyvät ristissä ja todellisilta ystävillä saattaakin olla arvokasta apua ja tukea tarjolla.

 

Neitsyt 7.9. jälkeen syntyneet saattavat joutua haastavien ihmissuhteiden tai sosiaalisten piirien olosuhteiden pakon pyörteisiin melko vähäisellä vaikutusmahdollisuudella. Tämä tietenkin vain, mikäli sama asia oli esillä kolmisen vuotta sitten ja säädöt jäivät tekemättä. Voimakkaimmin tämä osuu lähellä 16. päivää syntyneet.

 

Skorpioni 12. - 18.10 välillä syntynyt voi nyt tuntea joutuneensa pakottavalta ja toisaalta pelottavalta tuntuvan valinnan eteen. Valintaa tehdään suuren mahdollisuuden ja käsistä lipeämisen välillä. Omaan tuntuman on nyt uskallettava luottaa. Montaa vaihtoehtoa ei nyt taida olla tarjolla ja asia saattanee hyvinkin liittyä johonkin n. 7 vuoden takaiseen. Tie oikeaan suuntaan on melko kapea mutta suunnilleen vuoden päästä onkin positiivisen jakson vuoro joka voi tuottaa hedelmää nyt tehtävistä valinnoista mikäli ne osuvat oikeaan.

 

Kauris 10. - 16.1 välillä syntynyt saanee myös tilaisuuden onnistumisen ja flopin väliltä. Muiden mielipiteillä ei nyt saisi olla painoarvoa onnistumisen polulla. Luultavimmin omaa suuntaa vaativa asia liittyy johonkin n. 5 vuoden takaiseen. Suunnilleen vuoden päästä on seuraava säätömahdollisuus, joka on helpompi mikäli nyt jo tekee asioille jotakin.

 

Härkä ja Rapu 11. - 17.päivien välillä syntyneet. Härällä on mahdollisuus saada myötäistä n. vuosi sitten aloittamille hankkeille. Rapu saa osakseen ansaittua hyvää n. 11 vuotta sitten käynnistetyille asioille elämässään.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...