Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.4.2013

Toukokuu 2013 on räjähdysaltista aikaa

Uranuksen ja Pluton kolmas tarkka neliöaspekti osuu toukokuun 20 päivään. Energia tiivistyy päivä päivältä ja valintojen tekeminen on koko ajan tarkempaa ja tarkempaa, sillä lipsahduksista joutuu maksamaan pikasakkoja lähes välittömästi. Ei siis ihme, että puhelin soi taajaan ja välittää jo nyt huhtikuun puolivälissä hätääntyneen viestin toisensa perään: Mitä minulle oikein tapahtuu? Mitä tässä elämässä tapahtuu?

Minusta ei ole vastaamaan tähän kysmykseen, mutta lähes poikkeuksetta oman kartan tulkitseminen kuitenkin helpottaa tilannetta ja saattaa jopa muuttaa tunnelman hetkessä pelosta innostuneeksi odotukseksi. Nyt jos koskaan koen astrologian tärkeäksi avaimeksi oman elämän selvittäjänä ja hätäännyksen lieventäjänä.

Voimaa ja energiaa on käytettävissä valtavat määrät jo nyt ja lisää kasaantuu joka päivä. Siksi on tärkeätä tietää, mihin sinä sen päätät suunnata sitten kun oikea hetki koittaa. Jokainen astrokalenteria seuraava saa tiedon omasta tilanteestaan päivittäin ja moni on tullut kiittelemään mahdollisuudesta välttää pahin mahdollinen lopputulos suhteellisen pienillä muutoksilla.

Mielenkiinnolla odottelemme astroporukan kanssa uutisia maailman taloudesta ja sotatantereilta. Sytytyslanka palaa jo valtioiden, suuryritysten ja pankkien kasvottomassa romahtamisessa. Joko notkahtaa toukokuussa, vai jatkuuko sinnittely syksyyn saakka, jää nähtäväksi.


Yksityisen ihmisen kannalta katsottuna on tärkeintä seurata omaa jaksamista ja osata antaa ajoiss periksi ilman syyllisyyttä ja turhan kovaa yrittämistä. Nyt on hyvä malli, kun pystyy pitämään itsensä suurin piirtein tolpillaan ja edes välttävästi järjissään. Mitään suurempaa vaatimusta ei parane itselleen asettaa.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...