Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

28.10.2012

Mars laukaisee muutosenergiat täyteen vauhtiin marraskuussa 2012

Marraskuu on viritetty astrologisesti äärimmäisen tarkoilla planeettakuvioilla samaan aikaan erittäin kauniiksi, luovaksi ja tuhoavaksi kokonaisuudeksi. Kaikki muutosvoimia laukaisevat tekijät ajoittuvat marraskuun viimeiselle viikolle ja on todella mielenkiintoista seurata, miten se näkyy uutisvälineissä.

Palkitsevin kokonaisuus on ehdottomasti täydenkuun kuorruttama kehtokuvio 27-28.11.2012. Mars tulee tarkkaan yhtymään Plutolle samaan aikaan kun Venus tulee tarkkaan yhtymään Saturnukselle. Chiron ja Neptunus ovat tarkassa positiivisessa kulmassa sekä Mars-Pluto, että Venus-Saturnus yhtymiin.

Jotain ylimaallisen upeaa tässä kuviossa on maailmanhistorian kannalta. En vain osaa ollenkaan kuvitella, mistä lopulta voisi olla kysymys. Herääkö kollektiivinen tietoisuus positiivisella tavalla oivaltamaan rahamaailman mädännäisyyden, jolloin valinnat alkavat kohdistua muutosta toteuttaviin tahoihin, lainakuplan puhjetessa hallitsemattomaan syöksykierteeseen? Heräävätkö ihmiset realisoimaan arvopapereitaan ja sijoittamaan kiinteään omaisuuteen, jolloin paperit menettävät nopeasti kaiken uskottavuuden.

Marsin yhtymä Plutolle käynnistää erittäin aggressiivisen kahden vuoden mittaisen jakson, jonka aikana valta tulee siirtymään papereista konkreettisiin ja elämää ylläpitäviin elementteihin. Maatalous, luonto ja puhdas vesi tulevat olemaan arvokkain omaisuus ehkä jo tulevien kahden vuoden aikana.

On luultavaa että lähes kaikki pörssiyritykset tulevat katoamaan suurelta yrityskartalta seuraavien kahden vuoden aikana. Maailmaa jäävät pyörittämään perinteiset omavaraiset yritykset, joilla ei ole velkaa eikä pelkkiin papereihin perustuvia omistajia. Pankkien romahtaessa tulee myös raha muuttamaan muotoaan jollain arvaamattomalla tavalla. Seurauksia ei varmaan pysty kukaan ennustamaan edes suunnilleen, joten annetaan spekuloinnin jäädä näille sijoilleen.

Pianhan se nähdään, mitä kaikkea tapahtuu ja miten se tapahtuu.

Omasta astrokalenterista kannattaa marraskuussa ja etenkin kuun lopun lähestyessä lukea tarkasti myös Venuksen ja Marsin tekemät ohitukset. Tämän tärkeämpää ratkaisujen aikaa ei ole tiedossa, sillä juuri nyt lähtee suuri pyörä pyörimään. Sinunkin kannattaa pyöriä mukana.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...