Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.6.2012

YKSEYDEN JUHLA 8.6.2004 ja 6.6.2012, Miten maailma muuttuu?

 

YKSEYDEN JUHLA 8.6.2004 ja 6.6.2012

 

Maya-kalenterin ajanlasku on nyt päättymässä (Otteita mm. Ultralehdestä 3/2004)

Ruotsalainen Carl Johan Calleman on selvittänyt Mayakalenterista seuraavia asioita. Mayojen long Count kalenteri kattaa valtavan 16 miljardin vuoden aikajakson, josta on nyt jäljellä kahdeksan vuotta. Kalenteri jakaantuu yhdeksään portaaseen eli maailmanjaksoon, jotka kaikki päättyvät samalla hetkellä 2012. Kukin porras on 20 kertaa lyhyempi kuin edellinen ja silti sen aikana tapahtuu yhtä paljon evoluutiota eli tässä yhteydessä luomista.

Olemme juuri nyt toiseksi viimeisellä portaalla, joka alkoi 1999 Galaktisella maailmanjaksolla. Luomisen tahti on kiihtynyt sellaiseksi, että näemme ajatustemme toteutuvan parhaimmillaan ilman mitään viivettä. Jakson merkittävin vaihe osuu sen puolenvälin paikkeille ja se tarkoittaa kesäkuuta 2004 ja kesäkuuta 2012, jota vietetään kaikkialla maailmassa suurena ykseyden juhlana. Ykseyden juhla kerää miljoonat ihmiset ottamaan vastaan uutta telepaattista tietoisuuskenttää, joka mahdollistaa omien ajatusten tietoisen toteuttamisen eli luomistyön tärkeimmän avaimen. Kyseistä Ultralehteä 3/2004 voi tilata suoraan toimituksesta puh. 03-5558101 tai toimitus@ultra-lehti.com

Harvinainen Venustransiitti 8.6.2004 klo 11.30 ja 6.6.2012 klo 1.55 -7.55 (Suomenaikaa)

Venustransiitti on yksi tämän vuosituhannen merkittävimmistä astronomisista ja astrologisista tapahtumista. Tällöin Venus kulkee Maan ja Auringon välistä ja tekee jonkinlaisen pimennyksen, joka kestää 6-7 tuntia. Tämä Venustransiitti tulee aina parina, välissä 8 vuotta miinus kaksi päivää.

Venus tekee perääntyessään eräänlaisen silmukan ollessaan lähinnä maapalloa. Silmukoista muodostuu ruusukuvio, joka seuraa ribonachin sarjaa eli kultaisen leikkauksen pyhää geometriaa. Venuksen ohituksista syntyvä pentagrammi on ainoa kultaisen leikkauksen sääntöä toteuttava kuvio. Myös Maan vuoden (13 kierrosta auringon ympäri) ja Venuksen vuoden (8 kierrosta auringon ympäri) välinen suhde muodostaa kultaisen leikkauksen 13:8

Venustransiitti mahdollistaa yhdistymisen Venuksen pyhään energiaan voimakkaimmin Venuksen, Maan ja Auringon ollessa tarkasti linjassa keskenään.

Edelliset ohitukset ovat olleet
1518 ja 1526
1631 ja 1639
1761 ja 1769
1874 ja 1882
2004 ja 2012

Kaikilla näistä ohituksista on mielenkiintoinen historiallinen yhteys. 1518 Magellanin / Del Canon maailmanympäripurjehdus todisti maapallon pyöreäksi. 1624 ja 1636 syntyi ensimmäinen postilaitos Tanskaan ja Ruotsiin. 1761 astronomit ympäri maailmaa seurasivat yhdessä tätä Venustransiittia, joka oli ehkä ensimmäinen maailmanlaajuinen yhteistyöprojekti tiedemiesten välillä. 1874 perustettiin maailman postiliitto, vedettiin atlantin sähkökaapeli ja Bell sai idean puhelimesta, joka patentoitiin kaksi vuotta myöhemmin. Alku internetille.

TELEPAATTINEN KOMMUNIKAATIO KEHITTYY

Koska aikaisemmat jaksot liittyivät kommunikoinnin kehittymiseen ja globaaliin ajatteluun, lienee odotettavissa jotain vastaavaa. Koska tekninen tiedonkulku ei voi tästä enää nopeutua (nythän eletään reaaliajassa kaikkialle maailmaan internetin ja satelliittien välityksellä), täytyy kehityksen ulottua fyysisten rajojen tuolle puolen, eli mentaaliseen kenttään, joka suosii spontaania tiedonvirtausta suunnittelun sijaan.

Telepatia kehittyy
Käytännössä tämä tarkoittanee telepatian nopeaa kehitystä, josta jokaisella lienee jo omia kokemuksia erilaisten yhteensattumien muodossa. Kannattaa jo nyt miettiä, miltä itsestäsi tuntuu, jos joku pystyy lukemaan ajatuksiasi ja vastaavasti sinä toisen ajatuksia. Näin on jo tapahtumassa ja sen seurauksena monet juonittelut ovat paljastuneet ja tulevat edelleen paljastumaan. Mitä sinun elämäsi olisi ilman valheita ja salaisuuksia. Itse tunnen tällaisen totuuden voiman läsnäolon omassa elämässäni ja tiedän monia, jotka kokevat samoin. Nyt on opeteltava olemaan rehellinen kaikilla elämän alueilla, jos haluaa selvitä tästä nopeutuvasta kehityksestä kunnialla.

Eenokin avaimet on tohtori Hurtakin kanavoimaa tietoa korkeammista ulottuvuuksista ja hänen mukaansa ihmisen ajatus on samaa kuin maailmankaikkeus juuri nyt. Luomistapahtuman seitsemäs päivä on edelleen käynnissä ja me luomme tätä kaikkeutta edelleen. Yksilöinä tärkein tehtävämme on luoda omasta maailmasta sellainen, jossa itsellämme on hyvä olla. Koska ajatus on luova tapahtuma, joka aina edeltää fyysistä toteutumista, olemme tärkeän oivalluksen edessä.
Ajatuksesta totta ilman viivettä

Koska ajatuksesta tulee nykyään totta yhä lyhyemmällä viiveellä, tarkoittaa se samalla sitä, että positiivinen ajatus johtaa positiiviseen tapahtumaan ja negatiivinen negatiiviseen tapahtumaan lähes välittömästi. Meidän on siis tultava tietoisiksi ajatuksistamme ja nähtävä kuinka oikeassa tämä malli jo on. Voimme vapautua negatiivisista ja huolta yllä pitävistä ajatusmalleista vain ryhtymällä elämään yhdessä hetkessä tulevaisuuden suunnittelun sijaan. Enää ei ole mahdollista miettiä seurauksia. On vaan toimittava omaan intuitioon luottaen kaikissa eteen tulevissa tilanteissa. Kun sitten tapahtuu jotain yllättävää, on siihen suhtauduttava aina vain omaa elämää suuntaavana voimana, johon on aina löydettävissä toimiva ja yhä parempaan elämään johtava ratkaisu.

Vaikeata tulee olemaan jokaisella, joka taantuu syyttämään ketään ulkopuolista jostain kohtaamastaan ongelmasta. Sellainen johtaa paljon aikaisempaa nopeammin syöksykierteeseen ja ongelmien kiihtyvään kasaantumiseen. Tällainen kehityskulku on sekin jo nähtävissä niin itsemurhien kuin muidenkin väkivaltatekojen kasvuna, sekä mielenterveys ongelmien yleistymisenä.

VÄRÄHTELYTAAJUUS MUUTTUU
Yleinen näkemys henkisellä sektorilla on se, että maapallon ja koko aurinkokuntamme värähtelytaajuus on muuttumassa ja tämä ajatuksen voima on ihmisen ainoa mahdollisuus pysyä kehityksessä mukana. Tieto lisääntyy niin nopeasti, ettei kukaan enää pysty kontrolloimaan omaa tai muiden elämää vanhoilla menettelytavoilla. Kohoaminen korkeammalle tietoisuuden tasolle tapahtuu vain elämällä tasapainossa ja harmoniassa itsensä kanssa. Jokainen tekee oman osuutensa luomistapahtumassa kyselemättä siihen lupaa keneltäkään toiselta ja sitomatta ketään omien pyrkimystensä toteutumiseen. Hurjaa kyytiä on tiedossa etenkin yritysmaailmassa, kun kaikesta toiminnasta ja laskutuksesta otetaan ilma pois ja työvoiman riistäminen käy mahdottomaksi. Homma pelaa vain niin kauan kun kaikilla on hyvä olla omassa työssään.

Aiheesta kirjoitti Ultraan Martin Keitel
Ruotsin kielellä materiaalia löytyy sivulta
www.stroker.se

TÄMÄ KAIKKI ON ALKUSOITTOA VUODENVAIHTEEN MASSIIVISILLE ENERGIOILLE

Maapallon tullessa linjaan galaksimme keskipisteen kanssa. Tätä aihetta käsittelemme tiiviiseen tahtiin sivustolla www.astro.fi

 

SEURAA OMAA ASTROLOGISTA AIKAASI TILAAMALLA ASTROKALENTERI ILMAISEEN KOKEILUUN 2 VIIKON AJAKSI OSOITTEESTA WWW.ASTRO.FI

Astrologiset henkilökohtaiset analyysit: Seppo Tanhua 0400-728408,  Timo Kalliokoski  050-4329530,  Johanna Vilén 050-5605173

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...