Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.1.2012

Kohtalon vuosi 2012

Tämä alkanut vuosi pitää sisällään koko lyhyen 23 vuotisen astrologin urani voimakkaimmat kosmisten planeettojen tekemät jännitteet. Uranuksen ja Pluton ensimmäinen tarkka neliö osuu Juhannukseen kesällä 2012 ja siitä käynnistyy hurjempi astrologinen rytinä Auringon, Merkuriuksen ja ennen kaikkea Marsin neliöiden ja oppositioiden myötä.

Tätä urani kriittisintä astrologista vaihetta edeltää kuitenkin Pluton, Jupiterin ja Marsin keskinäinen kultainen kolmio nyt keväällä 2012. Tarkimmillaan se on maaliskuussa, mutta koko kevät on positiivista muutosten ja uudistusten aikaa.

Omalla kartallani Saturnus tekee juuri nyt tammikuun alussa kolmiota uran ja ammatin pisteeseen sekä siellä vaikuttaviin Venukseen ja Merkuriukseen. Niinpä olenkin radikaalisti uudistamassa työmaailmaani sekä astrologian että Aloevera-toiminnan parissa. Jokainen uuteen suuntaan otettu askel tuntuu valtavan hyvältä.

Samalla kun olen valtavan innoissani uudistuksista, tunnen olevani nuoralla tanssija yrittäessäni säilyttää tasapainon energoiden käyttämisen kanssa. Kaikki voimat häviävät hetkessä, jos erehdyn tekemään hiukankaan "vääriä" asioita. Moni tätä juttua lukevista on varmasti samanlaisessa kahtia jakautuneessa tilanteessa.

On helpottavaa tietää, että tällaiset täydelliset uuvahtamiset kuuluvat ajan kuvaan auttavina ja ohjaavina elementteinä, vaikka se joskus tarkoittaa sovittujen tapahtumien kirveltäviä peruuntumisia. Tässä suhteessa voimme jokainen osaltamme helpottaa muutospainetta hyväksymällä oman jaksamisemme rajat ennen vakavaa sairastumista.

Yhä varmemmalta näyttää, että talousjärjestelmät kaatuvat niin Euroopassa kuin Amerikassa ja siihen ei kannata haaskata ajatusenergiaa yhtään enempää kuin kulloinenkin omalle kohdalle osuva tilanne vaatii. Kukaan ei voi tietää, miten tilanteet lopulta etenevät ja siksi on viisainta elää tätä päivää mahdollisimman levollisesti ja itselle sopivalla tahdilla.

Jokainen rakentaa omaa tulevaisuuttaan juuri nyt ja tulevaisuus on juuri niin hieno kuin tämä päivä. Kannattaa siis keskittyä tekemään tästä päivästä elämäsi paras päivä niin itsellesi kuin läheisillesi. Vain sinä voit tehdä päivästäsi hyvän tai huonon. Ei luulisi olevan kovin vaikeata päättää kumman valitset.

Aina kun haluat valittaa jostakin, valitset hiukan huonomman päivän. Avain varmaan menestykseen kohtalon vuonna 2012 onkin: "TEE OMAT PÄÄTÖKSESI KETÄÄN TAI MITÄÄN SYYTTELEMÄTTÄ".

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...