Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.12.2011

Onnea Suomi 94v / Muutoksen tekijä ennen muita

Suomen täyttäessä 94 vuotta, on sen historiassa jo kääntynyt uusi lehti. Ensimmäistä kertaa 94 vuoden aikana Suomi on vaikuttanut omalla mielipiteellään - ei vain Euroopan - vaan koko maapallon taloustilanteeseen ratkaisevalla tavalla. Suomen esittämä vaatimus vakuuksista Kreikan tukipaketin hyväksymisen yhteydessä pakotti ensin Euroopan ja sen vanavedessä myös USA:n näkemään menossa olevan talouskriisin sen koko komeudessaan.

Vaikka Suomea ensin arvosteltiin sen niskuroinnista ja jopa syytettiin talouskriisin aiheuttamisesta, ovat osat nyt vaihtuneet. EU:n hallitsijat Saksa ja Ranska ajavat nyt vieläkin kovempia pakotteita, eikä kukaan syytä niitä niskuroinnista puhumattakaan että kukaan enää edes muistaisi Suomen edesottamuksia muutama kuukausi taaksepäin.

Suomi ei monien maalaamista uhkakuvista huolimatta joutunutkaan jäämään paitsioon tai millään muullakaan tavalla kärsimään rohkeista ja radikaaleista päätöksistään. Astrologisen kartan perusteella Suomi tulee selviämään pian alkavasta pitkästä lamakaudesta selvänä voittajana, vaikka hallitus ei olekaan tehnyt mitään suunnitelmaa Euron kaatumisen varalta.

Tiukat ajat toki koittavat meillekin, mutta eräänlaisina selvänäkijöinä hahmotimme tilanteen Soinin ja kumppaneiden suosiollisella avustuksella ensimmäisinä ja se pakotti sekä hallituksen että eduskunnan tutkimaan tilannettamme suurennuslasilla.

Presidentin vaalit näyttelevät nyt uskomattoman suurta roolia vuoden 2012 taloudellisten uudistusten toteuttamisessa. Vaikuttaa siltä, että tuleva presidentti pystyy omalla näkemyksellään ja rohkeudellaan ohjaamaan valtiolaivaamme enemmän kuin hallitus tai oppositio. Kesällä kun maailmanlaajuinen murros on kovimmillaan, tapahtuu Suomen kartalla Jupiterin paluu ja yhtymä Askendentille. Mielestäni tämä kuvio johdattaa meidät omaehtoiselle velkojenhoitokurssille muusta Euroopasta piittaamatta.

Euro tulee kokemaan rajun taantuman, eikä valuutan vaihtaminen sinällään ratkaise mitään, mutta Suomi tulee käynnistämään oman menestyksellisen paranemisprosessinsa varmasti ensimmäisenä Euroopan valtiona. Emme voi pelastaa koko Eurooppaa, mutta näyttäisi siltä, että pelastumme ainakin itse kaikkein pahimmalta taantumalta, joka tulee ravistelemaan kaikkein kovimmin juuri Saksaa ja Ranskaa.

Suomalaiset yritykset Nokia mukaan lukien sukeltavat toki muiden mukana, mutta nousevat muita nopeammin takaisin pintaan, koska eivät sukella yhtä syvälle. Näen Suomen tulevaisuuden yllättävän valoisana ja uskon, että esimerkkimme tulee vielä jollakin tavalla ravistelemaan koko muuta Eurooppaa. Suomen radikaali vaihe ei ole vielä kokonaan ohitse, mutta jatkossa se saattaakin olla kova vetonaula kansainvälisille suuryrityksille.

Tarvitsemme siis vahvan, itsepäisen ja taloutta ymmärtävän Presidentin, joka uskaltaa ottaa ohjat käsiinsä tiukan paikan edessä. Nykyisellä hallituksella siihen ei näytä olevan eväitä.

Näihin aatoksiin minua siivitti Suomen astrologinen kartta ja tulevan vuoden planeettaohitukset.

MENESTYKSELLISTÄ TULEVAISUUTTA SYNTYMÄPÄIVÄSANKARILLE TOIVOTTAA SEPPO TANHUA

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...