Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.10.2011

Vastaus palautteeseen talouden tilasta

Sain asiallista palautetta aikaisemmasta taantuma artikkelistani ja sen paniikkia synnyttävästä vaikutuksesta. Pahoittelen, jos tosiaan olen lietsonut paniikkia. Se ei suinkaan ole tarkoitukseni. En uskalla lainata henkilökohtaiseen sähköpostiini tullutta palautetta, mutta siitä inspiroituneen vastaukseni laitan tähän kaikkien luettavaksi.

Hei ????????

Kiitos rakentavasta kritiikistä. Astrologiassa käytettäviä planeettoja ja niiden liikkeitä ei sinällään voi käyttää ennustamisen välineenä. "Ennustus tai arvio" syntyy aina tutkijan / astrologin päässä samoin kuin arviot talouden tilasta ihan tuolla talousasiantuntijoiden puolella. Sielläkään ei ole luotettavaa mittaria sille, miten tämä talous tulee lopulta etenemään.

Lainaukseni Taloussanomien otsikoinnista saattaa tuntua provosoivalta, mutta ilmaisen itseäni omien tuntemusteni ja oman astrologisen kokemukseni mukaisesti. Olen edelleen sitä mieltä, että talousjärjestelmämme kaatuu joko Kreikan urhoollisella vetoavulla tai jollain muulla tavalla. Nykyiset velkamäärät ovat niin järkyttäviä, että siitä selvitään kuukausi kerrallaan eteenpäin vain massiivisia lisävelkoja ottamalla.

Joskus on pää vetävän kädessä ja siihen ei mene enää kovin kauaa. Yritysten tuloskunto on hyvä vain niin kauan kuin velkakupla antaa siihen mahdollisuuksia. Mittarit toimivat paperilla mutta eivät todellisessa elämässä. Amerikan talous on enemmän kuin kuralla samoin kuin Euroopan, eikä sitä nosteta ylioptimistisella ajattelulla. Positiivinen ajatteluni on sitä, että lama tulee ja palauttaa ihmiskunnan reaaliaikaan, joka ei toivottavasti ole niin stressaavaa kuin tämä menossa oleva "taloudellisen hyvinvoinnin" aika.

Reaaliaikaan palaaminen helpottaa lopulta kaikkien elämää. Katsotaan, mitä minulla nyt on ja sitten eletään sen mukaisesti. Tänä päivänä arvioidaan, mitä minulla on 30 vuoden kuluttua ja eletään sitten sen mukaisesti sekä yksityisessä elämässä että yhteisöjen elämässä. Suurin osa meistä elää psyykkisessä velkavankeudessa, eikä pysty suuremmin nauttimaan elämän ihmeellisyyksistä.

Voisimmepa kaikki tehdä saman kuin Kreikka: Saada 40-60% veloista anteeksi ihan vaan positiivisten talousnäkymien ylläpitämiseksi. Moni toki toimii tällä tavalla jättämällä vain velkansa maksamatta, mutta itse en siihen ainakaan toistaiseksi pystyisi.

Onneksi valinta on kuitenkin itsellä. Minulla on positiivinen kuva tulevaisuudesta velkojeni keskellä ja siitä, että romahtamisen jälkeen tuleva talousjärjestelmä on nykyistä toimivampi.
Nähtäväksi jää, miten ja missä aikataulussa muutoksia tapahtuu. Saatan olla tuntemusteni kanssa täysin metsässä tai sitten jotkut muut ovat. Aika näyttää. Pidätän itselläni edelleen oikeuden henkilökohtaisiin astrologisiin mielipiteisiin ja niiden julkaisemiseen omalla nettisivullani.

Ystävällisin terveisin Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...